Mastodon opět útočí na Game of Thrones

Vydáno: 24.07.2017 17:35 - Kristýna Doležalová

Game of Thrones, jeden z nejznámějších seriálů současnosti. Každý jsme o něm alespoň slyšeli a kdo říká, že ne, lže. Spousta sexu, krve a draků, to vše zalité vínem. Kolik z vás si však všimlo, že v armádě tvz. White Walkers se za oblaky mlhy objevuje tvrďák z kapely Mastodon?
První epizoda nové, dlouho očekávané série amerického fantasy seriálu přináší zpátky všechny námi tak milované postavy, jejichž životy díky povaze seriálu či smyslu pro humor samotného autora visí na vlásku. Aby ne, když nepřítel má na své straně bubeníka kapely, kterou mnozí z nás měli šanci vidět na letošním ročníku Rock For People v Hradci Králové. Vy máte draky, my Branna Dailora!

Není to poprvé, co se v seriálu někdo z Mastodon objevil. Poprvé se tak stalo před dvěma lety v 5. sérii, kde v epizodě Hardhome bylo možné kromě Branna vidět i kytaristy Billa Kellihera a Brenta Hindse v roli divokých (známých též jako the wildlings či Free Folk). Jejich postavy však příliš dlouhý život nečekal, všichni tři byli brzy ubodáni a přeměněni na již zmiňované White Walkers. S tím koresponduje i jimi nahraná píseň "White Walker". Brent v rozhovoru s The Jasta Show přiznal, že i on chystá své druhé cameo. Kdo ví, možná budeme mít štěstí a Brann nebude jediným, koho v Game of Thrones uvidíme znova!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení