Nikki Sixx radí Ivanovi jak nechlastat: Nelži sám sobě!

Vydáno: 18.06.2017 11:05 - Kamila Ungerová

Od středy 14. června zaskakuje ve stáji Five Finger Death Punch náhradní zpěvák z Bad Wolves Tommy Vext. Ten narychlo přebral mikrofón po Ivanu Moodym, který opět propadl chlastu... A nebyl by to zajímavý trojúhelník, kdyby jej svými radami neuzavíral někdejší vyléčený heroinový král a alkoholik Nikki Sixx.
Baskytarista Sixx:A.M. se ve svém rozhlasovém pořadu Sixx Sense o Five Finger Death Punch i jejich nesnázích rozpovídal ve velkém: "Mluvil jsem s některými členy Five Finger Death Punch. Ivan turné přerušil a odebral se domů. Mají teď týpka, Tommyho Vextu z Bad Wolves, který abstinuje osm let. Je docela ironické a zajímavé, že jeden alkoholik odchází domů a nahrazuje jej abstinent. Tommy tisku za Five Finger Death Punch řekl, že cítí zodpovědnost nejen vůči fanouškům, ale také vůči Ivanovi, kterému ukáže, co může za střízliva dokázat."

Během relace byl Sixx dotázan, proč má dojem, že Moodymu opětovné odvykačky nepomohly: "Nemohu mluvit přímo za Ivana, ale mohu vám něco říct o samotném programu, který je hlavně o poctivosti. Pokud chodíte na setkání, trošku pijete, ale snažíte se to ovládnout, nebude to fungovat. Lžete tak sami sobě. Je to jasný? Mně lhát můžeš, ale na sebe se musíš do zrcadla podívat sám. Lžeš sám sobě. A pokud vůči sobě nejednáš stropocentně čestně, bude střízlivění těžké. S tímhle se potýká řada lidí..."

Tak co Ivane, začneš hrát fair play?


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení