Slavnosti pivovaru Ostravar budou mít vzácného hosta. Z Anglie dorazí Shoshin

Vydáno: 01.06.2017 10:20 - Redakce

Pořadatelé 17. ročníku Slavností pivovaru Ostravar, které se konají na konci června v Ostravě, zveřejnili seznam účinkující. Největším lákadlem budou britští punkrockeři Shoshin. Tři sestry, Horkýže Slíže, The Paranoid, Zakázaný ovoce nebo Legendy se vrací.
Shoshin budou na programu v sobotu 24. června. "Kapela nabízí svěží míchání rocku, reggae, soulu s hip hopem a latinou. Shoshin budou rozhodně oživením letošního ročníku Slavností. Jsme moc rádi, že se nám podařilo je do pivovaru přivést," říká event manažer pivovaru Jan Vošta.

Kromě mladých britských rockerů se v pivovaru v sobotu představí Čechomor, Lipo, Mňága a Žďorp, Michal Hrůza, Light&Love, Jakuba Ondra a mezi vystupujícími opět nebude chybět ani Richard Krajčo, který chystá pro Slavnosti speciální projekt.

Ostravar

Hlavní hvězdou pátečního programu budou Tři sestry. V architektonicky unikátním ostravském pivovaru v pátek 23. června dále vystoupí Horkýže Slíže, The Paranoid, Zakázaný ovoce nebo Legendy se vrací.

Kromě muziky se návštěvníci můžou těšit na půllitr piva zdarma na uvítanou i pivo přímo z obřích ležáckých tanků. Dvoudenní vstupné na Slavnosti bude stát přímo na místě 400 Kč. Zvýhodněné vstupenky je možné koupit na webu Ostravaru a portálu GoOut.



Shoshin - Big Bang
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení