Queen & Adam Lambert se vracejí do Prahy

Vydáno: 18.04.2017 11:20 - Redakce

Před několika týdny ohlásili Queen s Adamem Lambertem termíny koncertního turné po Severní Americe a nyní k nim přibyla i ta evropská. Přičemž právě v listopadu ona evropská část téhle královské šňůry započne v Praze. Konkrétně se tak stane 1. listopadu.
Famózní Queen s neuvěřitelně talentovaným Adamem Lambertem před dvěma lety pražskou O2 Arenu vyprodali a podobný úspěch se očekává i letos na podzim, neboť umělci si pro své fanoušky připravili zcela novou produkci i nevšední výběr skladeb, který prý přinese mnohá překvapení. 

Výběr skladeb se bude nepochybně vztahovat k 40. výročí vydání nejprodávanějšího studiového alba kapely News of the World z roku 1977, které obsahuje nesmrtelné hymnické skladby jako "We Will Rock You" či "We Are The Champions".

Kytarista Brian May potvrzuje, že koncerty Queen budou mít ambicióznější hudební obsah. "Veřejnost zná hity, takže ji musíte uspokojit," říká. "Ale můžeme také připravit pár věcí, které lidé opravdu nečekají. Tentokrát publiku nabídneme o něco víc. Adamův projev má mnoho podob, což samozřejmě k naší hudbě sedí. Dokáže se dostat až k samé podstatě skladeb a dát jim opravdový rockový rozměr. A všechny tyto dimenze můžeme ještě více rozvinout."

Předprodej vstupenek pro členy Live Nation klubu započne zítra 19. dubna v 10:00 hodin a potrvá do 20:00 hodiny čtvrtka 20. dubna. Oficiální předprodej bude zahájen následující den 21. dubna v 10:00 hodin dopoledne.

V síti Ticketportal budou k dostání vstupenky od 1 490,- korun.   

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení