Statiku pódia Rock for People otestují hrubci Mastodon

Vydáno: 17.04.2017 20:20 - Petr Adámek

Rock for People letos s těžkotonážními partičkami rozhodně nešetří. Aktuálně ohlášeným jménem je metalová macho čtveřice Mastodon.
Kytarista a zpěvák Brent Hinds spolu se svými spoluhráči, basistou Troyem Sandersem, kytaristou Billem Kelliherem a bubeníkem Brannem Dailorem jsou špičkoví instrumentalisté a společně v Mastodon vytvořili nezaměnitelný styl, což potvrzuje i čerstvě vydaná deska Emperor of Sand.

Mastodon headlinovali festivalům jako Coachella, Download nebo Sonisphere, jejich (často hodně zábavná) videa mají milióny zhlédnutí a někteří členové se dokonce objevili v oblíbeném seriálu Hra o trůny.

Rock for People proběhne od 4. do 6. července na letišti v Hradci Králové. Kromě Mastodon se můžete těšit na Evanescence, Die Antwoord, Three Days Grace, Foster the People, You Me at Six, Marmozets, Slaves, Deez Nuts, Northlane, Cage the Elephant, Moose Blood a další. Vstupenky jsou v prodeji na webu pořadatele. Do 30. června vyjdou na 2000 Kč.

Chceš na Rock for People za 1690 Kč, tedy s bombastickou slevou 310 Kč? Zavolej mezi 9-16 (pondělí - pátek) do redakce na tel.: 267 310 085 NEBO napiš na: vstupenky@spark-rockmagazine.cz


Mastodon - Show Yourself



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení