Folk-metaloví Cruadalach chystají "vítězný" koncert soutěže Spark Fresh Blood

Vydáno: 29.03.2017 09:20 - Redakce

Čtvrtý ročník soutěže kapel Spark Fresh Blood, který mají na starosti naši fellaz ze Sparku ve spolupráci s Budweiser Budvarem a hudebním portálem Bandzone, ohlašuje koncert vítězů. Uskuteční se 7. dubna v klubu Velbloud v Českých Budějovicích.
V soutěži kapel Spark Fresh Blood 2016 se na prvním místě umístila pražská folk-metalová parta Cruadalach. Druhé místo putuje do Banské Bystrice kapele Brainscan. Třetí příčku obsadili ostravští Sapien. Bohužel Brainscan ani Sapien nemohou z technických důvodů přijet, a proto je zastoupí vítězové Czech Parády TV Rebel Headfire ze Znojma a táborští bijci F.O.B..

Spark Fresh Blood 2016 odstartoval v loňském květnu a přihlásily se do něj téměř čtyři stovky kapel z České republiky i Slovenska. Porota tvořená redaktory Sparku a zástupci vítězů minulého ročníku vybrala třicítku semifinalistů, kteří byli představeni na stránkách Sparku. Ze semifinálové třicítky vykrystalizovala finálová dvanáctka vybraná zčásti porotou a zčásti hudební veřejností prostřednictvím aplikace KluBBy.

V listopadu a prosinci se pak kapely předvedly na čtyřech finálových koncertech v Brně, Liberci a Českých Budějovicích. Celkový výsledek jsme pak určili z hlasování porotců, dojmu z živého vystoupení a hlasování vás fanoušků, kteří jste přišli a hlasovali.

Jak je už na Fresh Bloodu zvykem, vstup na koncert vítězů je zdarma a pivo za velmi příjemných 15 Kč (malé), respektive 20 korun (velké).
18:30 - dveře
19:30 - začátek

 

CRUADALACH - Life-Worshipping Bastards (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení