Marilyne, žiješ?

Vydáno: 22.02.2017 12:35 - Michaela Wallischová

Od Valentýna uběhl už více než týden. Letos měl být snesitelnější pro všechny nezadané a zvrácené duše, kterým se dělá zle ze všudypřítomné lásky. Majákem jejich temné naděje byla nová deska krále perverze - Marilyna Mansona. Jenže ona nevyšla...
Již dříve jsme vás informovali o novém videoklipu "Say10", po němž je údajně pojemnováno i celé nadcházející album. Původně nám mělo zpříjemnit únorový svátek všech zamilovaných, ale slehla se po něm zem... Stejně jako se slehla zem po Marilynovi. Na sociálních sítích byl naposledy aktivní 11. února. Jediná aktuální zmínka pochází od fotografa Tylera Shieldse, který nejprve na Twitteru oznámil, že s Marilynem pracuje na něčem kouzelném a následně 13. února (den před vydání desky Say 10) prohlásil: "Nevím, zda jsou lidé připraveni na to, co se právě stalo." 

Na co nejsme připraveni? Kde je album? A kde je Marilyn? Rozhodl se snad Satan, že si dá dovolenou a Manson za něj zaskakuje? Nebo se Donald Trump odhodlal k pomstě za svou uřízlou hlavu, v již zmiňovaném videoklipu "Say10"? Ať už se stalo či stále děje cokoliv, nezbývá nám, než zapálit Bibli, obrátit kříže a doufat v návrat Antichrist Superstar s novou deskou v náručí.




Marilyn Manson - Say10 (Avance)






DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení