FAKKER BLOG: Víš vůbec, co nosíš za triko?

Vydáno: 21.08.2017 11:55 - Michaela Wallischová

Móda. Velice důležitý prvek každé doby. Ve třicátých letech Chanel a perly, v osmdesátkách trvalá a gepardí legíny. A co dnes?
Fakt, že chlapi nosí módní účesy ala záchodová štětka, která spadla do lubrikačního gelu a kalhoty tak úzké, že jim hlas poskočí o tři tóniny, lze ještě unést. Ale je tu jedna věc, která by měla být trestná...

Jen si to představte. Jedete například tramvají a vidíte slečnu, která má na sobě tričko Nirvany. Skvělé! Můžete si po dlouhém dni pokecat o něčem normálním, jako je třeba památný koncert v Readingu 1992. Seberete odvahu, jdete za slečnou a triko jí pochválíte. A co na to ona? Že jo, to je její oblíbená značka. WTF!?

Nebo s nadšením očekáváte, až vám konečně dorazí merch Slayer, co jste si objednali na jejich webu. O pár dní později vás kámoška vezme s sebou na nákup do H&M a co tam nevidíte... Tričko Slayer, které si právě zkouší dámička s Airmaxy a iPhonem. Prostě infarktové situace!

Kdy se to do háje stalo? Jak se to přihodilo, že z našich metalových a rockových triček, jimiž vzdáváme hold kapelám a rádi připojujeme výklad o všech jejích albech, se stal pouhý byznys a povrchní trend?


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení