Simone Simons (Epica): Manželovi se mé líčení nelíbí, prý vypadám jako klaun

Vydáno: 03.02.2017 18:00 - Kamila Ungerová

Simone Simons, hlas symfoniků Epica, se vedle kapely věnuje také svému blogu SmoonStyle. Stránka měla během turné posloužit jako jakýsi deník, ve kterém by Simone zdokumentovala, co se kapele událo. Později ale rozšířila záběr o další koníčky - focení, vaření, líčení… A právě o líčení by mohla vyprávět hodiny...
Jakých největších chyb se ženy při líčení dopouštějí?

Často používají make-up, který nesedí k odstínu jejich pleti, a pak vzniká znatelný kontrast mezi tváří a dekoltem. Dívky také chybují při tvarování obočí a neuvědomují si, že chybný tvar kazí dojem celého obličeje. Proto svým kamarádkám i příbuzným často nabízím, že jim s výběrem vhodného líčení pomohu. Naučím je, jak správně zvýraznit obočí, které je vlastně rámem celé tváře.
Někdy mám nutkání oslovit slečnu na ulici a udělit jí několik rad, aby vypadala lépe. Sama o sobě je krásná, ale jakmile se nalíčí, namísto zvýraznění svůj půvab doslova zabije. A manžel mě pak nabádá, abych vše kolem líčení nebrala tak vážně.

Většinou používáš červenou rtěnku. Proč je právě tahle barva tvou nejoblíbeněji? Je to proto, že ti ladí se zrzavými vlasy?

Máš úplnou pravdu. Ale řekla bych, že tahle barva sluší každé ženě. Navíc ji kosmetické firmy nabízejí v odstínech, ze kterých si podle odstínu pleti vybere úplně každá. Třeba moje maminka a teta se příliš nelíčí, ale vždy si rty namalují červenou rtěnkou, která budí dojem, že k nim patří od přírody. Červené rty se vrátily do módy také díky Gwen Stefani. Manželovi se mé líčení nelíbí. Říká mi, že vypadám jak klaun, ale já se své záliby stejně nevzdávám, mám ji ráda.


Velký dvoustránkový rozhovor se Simone Simons o jejích fíglech v líčení i o jídle najdeš v únorovém Fakkerovi. Sleduj i nový projekt Metal make-up.


Epica F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení