Babymetal budou (opět) předskakovat Red Hot Chili Peppers

Vydáno: 06.01.2017 12:20 - Mates Krč

Koncem léta jsme vás informovali, že dvě úplně odlišné skupiny Red Hot Chili Peppers a Babymetal odjedou začátkem prosince sedm koncertů po Velké Británii a nabídnou fanouškům nevšední zážitek. Jak se zdá, společná jízda se jim zalíbila, a tak si ji v dubnu zopakují znovu.
Před pár týdny oslavila SU-METAL, hlavní zpěvačka Babymetal, své 19. narozeniny. Nabízí se tedy otázka, jak dlouho budou ještě holky ty pravé "baby". Je jasné, že nemůžou existovat věčně. Alespoň ne s tímto nádechem. Zatím se ale zdá, že mladé Japonky nebrzdí, právě naopak. Kromě již proběhlých zmíněných koncertech po Británii čekají Babymetal v nejbližších dnech koncerty s Metallicou. Jamesovi a spol. budou předskakovat 11. ledna v Soulu. K tomu čtyři japonské shows s Guns n' Roses od 21. ledna.

Na stejné pódium s Red Hot Chili Peppers se vrátí už 12. dubna, kdy ve Washingtonu odstartují společnou tour po USA. Po rovných deseti koncertech zakotví v Miami, kde 29. dubna šňůra skončí. A kdo ví, možná se tyto dvě proslulé partičky sejdou na společné jízdě i potřetí.

Koncerty Babymetal jsou momentálně věnované propagaci desky Metal Resistance, ze které pochází pecka "Karate". Koncem roku, konkrétně 9. prosince, vyšlo také nové DVD Babymetal, živák z proslulé haly Wembley.
 

BABYMETAL - KARATE (OFFICIAL)
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení