Vousy vyčesat a v červenci vzhůru do Plzně na koncert ZZ Top

Vydáno: 09.12.2016 19:00 - Petr Adámek

Téměř přesně po čtyřech letech se u nás zastaví vousatí sympaťáci ZZ Top. Tentokrát se na jejich blues rock může těšit plzeňská Home Monitoring arena, kde se trio ukáže 19. července.
Historie ZZ Top sahá téměř padesát let zpátky a fanoušci je milují pro jejich směs blues, boogie a jižanského rocku. Jejich poznávacím znamením byly dva dlouhatánské vousy, Beardův knírek, černé brýle, dlouhé pracovní kabáty a stylové širáky.

ZZ Top několikrát profrčeli celou Amerikou jako předskokani Janis Joplin, Alice Cooper nebo Rolling Stones. Na jevišti kdysi mívali krávy, bizona, chřestýše, kaktusy a tuny písku, přičemž živá zvířata byla někdy nahrazována maketami.

České republice se kapela představila několikrát, mimo jiné v roce 2002, kdy trio nadchlo zcela vyprodanou brněnskou halu Rondo. V roce 2013 pro změnu rozbouřili pardubickou ČEZ Arenu, kde představili svoji poslední desku La Futura a připomněli českým fanouškům zásadní hity své kariéry. Tentokrát se v rámci The Tonnage Tour představí v Plzni.

Vstupenky jsou k dispozici v tradičních předprodejních sítích v cenovém rozpětí 690 - 1290 Kč.


ZZ Top - Gimme All Your Lovin'



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení