Folkařka, co umí gotiku i metal: Marissa Nadler míří do Prahy

Vydáno: 06.12.2016 09:00 - Petr Adámek

Po necelých třech letech se do Prahy s oceňovaným čerstvým albem Strangers vrací americká zpěvačka Marissa Nadler. S pětičlennou doprovodnou kapelou vystoupí ve středu 14. prosince v pražském MeetFactory.
Strangers opět reflektuje zpěvaččiny folk-rockové kořeny a ozvěny americké gotiky či jižanských epických příběhů, ale nově je obohacuje o mohutný zvuk kompletní kapely a daleko bohatší rytmickou složku.

"Přiměřený kontrast a rezonující souznění dokreslují myšlenku, že temnota, do které směřujeme, je vždycky vlídnější než ta, ze které vycházíme. Možná proto, že pod rouškou strachu je vždycky víc naděje. A pak, možná vás překvapí, kolik barev může mít černá," napsal o nahrávce magazín Full Moon.

Večer otevře americká harfenistka Mary Lattimore, která představí nové album inspirované filmem Le Révélateur režiséra Phillipe Garrela.

Vstupenky v hodnotě 290 Kč jsou stále v prodeji na stránkách MeetFactory a v předprodejních sítích GoOut, Ticketpro a Ticketportal. Na místě v den koncertu budou k mání za 390 Kč.
 

Marissa Nadler - Janie In Love (Official Video)
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení