Aktuální číslo v prodeji
Titulka aktuálního čísla
Kde koupit Fakker!
RECENZE: HammerFall - Built to Last

RECENZE: HammerFall - Built to Last

Vydáno: 04.11.2016 10:15 v sekci Fakkerník - Kamila Ungerová | foto: facebook interpreta

Co se skrývá za poněkud troufalým názvem aktuální desky HammerFall Built to Last? Obdivuhodné přesvědčení, že švédská heavymetalová ikona zůstane v našich myslích, obývacích a zejména přehrávačích i za několik desítek let. Skutečně tomu tak je?

Lehká rocková nevěra v podobě muzikálu Rock of Ages frontmanovi Joacimu Cansovi jednoznačně prospěla. S předešlou deskou r(Evolution) bez obtíží zdolal pěvecké osmitisícovky, na něž se málokdo podívá, a fanouškům tak s HammerFall připravil víc než skvostný zážitek. A jelikož je horolezectví, včetně toho heavymetalového, těžce návykové, vyšplhal zpěvák u příležitosti novinky Built to Last ještě o pár metrů výš. Respektive svůj už tak neuvěřitelný rozsah obohatil o nějaký ten tón, či půltón. A nutno podotknout, že tenhle heroický kousek předvedl v šestačtyřiceti letech! Výsledkem se můžete pokochat během výpravné "The Sacred Vow", jejíž gradaci vedle Joacima obstarává i početný sbor. S tím by se Hammerfall hravě uplatnili i na filmovém plátně, na kterém by se odehrávala středověká bitva...


Kompletní recenzi a velký, čtyřstránkový rozhovor s HammerFall najdeš v listopadovém Fakkerovi.


Hammerfall

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Rock for People, Bring Me The Horizon, Sum 41, Avril Lavigne, Dogstar, Alien Weaponry, Royal Republic, Hoobastank, Hradec Králové 14.6.2024 (fotogalerie)
FOTO: Bring Me The Horizon složili reparát. Na Rock for People přivezli hudební i vizuální skvost Mnoho návštěvníků festivalového roku 2019 nejspíš vzpomínalo na BMTH hořkosladce - především kvůli Oliho hlasivkám a špatnému zvuku, který jejich tehdejší koncert doprovázel. O pět let později všechno odpouštíme. čtěte zde
Vydáno: 15.06.2024 09:32 v sekci Foto
Rock for People, The Offspring, Parkway Drive, Neck Deep, Vypsaná fiXa, Body Count, Crystal Lake, Hradec Králové 13.6.2024 (fotogalerie)
Foto: The Offspring na Rock For People pokořili světový rekord! Zahráli pro 1,7 milionu lidí Dobře, s tím číslem tak trochu kecáme, ale kytarista Noodles mluvil o údajném počtu návštěvníků festivalu tak autenticky, že by mu na to člověk i naletěl. O pozici headlinerů se The Offspring podělili s Parkway Drive. čtěte zde
Vydáno: 14.06.2024 10:55 v sekci Foto
Rock for People, The Prodigy, P.O.D., Enter Shikari, Thy Art Is Murder, Hradec Králové 12.6.2024 (fotogalerie)
FOTO: První den Rock For People ovládli třaskaví The Prodigy a Enter Shikari. Corey Taylor se neukázal Festival Rock For People, ročník 29 otevřel brány pro očekávaných 40 tisíc návštěvníků. Hned první den jich dorazilo 32 tisíc. Nebyla nouze o metalcorové tóny a na závěr vypukla obrovská party s The Prodigy. čtěte zde
Vydáno: 13.06.2024 10:17 v sekci Foto
Machine Head, Refore, Forum Karlín, Praha, 10.6.2024 (fotogalerie)
FOTO: Strejda Robb a jeho Machine Head si v Praze otevřeli vysokou školu metalovou Po necelých dvou letech se do Prahy vrátili Machine Head. Tentokrát do menšího, za to v roli headlinerů. Lidí mohlo přijít víc, ale ti, kdo dorazili, rozhodně nelitovali. Příjemně strávený metalový dýchánek. čtěte zde
Vydáno: 11.06.2024 22:40 v sekci Foto
††† (Crosses), Vowws, Roxy, Praha, 6.6.2024 (fotogalerie)
FOTO: Svátek nejen pro fanoušky Deftones. Chino Moreno poprvé přivezl své ††† (Crosses) Tři kříže (ty z bílýho kamení ne, to jsou zase jiný) jsou bočním projektem frontmana Deftones, China Morena a kytaristy zaniklých Far, Shauna Lopeze. Tahle synth/dark wave dvojka přijela poprvé do Prahy. Bylo vyprodáno a bylo to... čtěte zde
Vydáno: 09.06.2024 22:11 v sekci Foto
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- FOTO: Rock Castle zažil velkou pirátskou invazi, Hammerfall diktovali plamenům (21.08.2023 12:19 v Foto)
- VIDEO: Hammerfall představují klip jak z hororu. Nové album je blíž, než si myslíte (02.12.2021 13:30 v Video)
- Pražský koncert Helloween se překládá na jaro 2022. Navrch dorazí Hammerfall (23.03.2021 11:15 v Novinky)
- Joacim z Hammerfall: „Streamované koncerty jsou kurva nuda!“ (18.10.2020 14:20 v Fakkerník)
- FOTO: Na koncertě Hammerfall bylo hodně horko. Nepřišel nikdo o obočí? (19.02.2020 17:35 v Foto)
- Metalfest Open Air oznamuje první hvězdy. Dorazí Amon Amarth, Arch Enemy, i Hammerfall (21.09.2018 20:45 v Novinky)
- FOTO: Koncert ve znamení kladiva - do Zlína dorazili Hammerfall (04.02.2017 20:15 v Foto)
- TOP koncerty 2017 (I.): do haly a na stadion (01.01.2017 16:00 v Fakkerník)
- HammerFall interview: Kožené kalhoty po koncertě ani omylem nevoní (06.11.2016 09:10 v Fakkerník)
- Hammerfall interview: Na novém albu se vracíme ke kořenům (19.09.2016 09:45 v Fakkerník)
- AUDIO: Hammerfall nabízí první pohled do útrob nového alba (26.08.2016 09:05 v Video)
fakker.cz na Facebooku fakker.cz na Instagramu fakker.cz na YouTube Pište na fakker.cz RSS na fakker.cz
Aktuální číslo Fakker!

KALENDÁŘ AKCÍ

Čt 27.06.
Boston Manor (Rock Café, Praha)
Pá 28.06.
Mighty Sounds (Letiště Čápův dvůr, Tábor)
So 29.06.
Mighty Sounds (Letiště Čápův dvůr, Tábor)
Ne 30.06.
Mighty Sounds (Letiště Čápův dvůr, Tábor)
Pá 12.07.
Anders Colsefni (Rock Café Southock, Jablunkov)
St 07.08.
Brutal Assault (Pevnost Josefov, Josefov)
St 07.08.
Brutal Assault (Pevnost Josefov, Josefov)
Čt 08.08.
Brutal Assault (Pevnost Josefov, Josefov)
Pá 09.08.
Brutal Assault (Pevnost Josefov, Josefov)
Pá 04.10.
Our Last Night (SaSaZu, Praha)

» zobrazit všechny akce «

Aktuální číslo Spark
Rebel TV
©2014-2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 2336-3649
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe