Aktuální číslo v prodeji
Titulka aktuálního čísla
Kde koupit Fakker!
RECENZE: HammerFall - Built to Last

RECENZE: HammerFall - Built to Last

Vydáno: 04.11.2016 10:15 v sekci Fakkerník - Kamila Ungerová | foto: facebook interpreta

Co se skrývá za poněkud troufalým názvem aktuální desky HammerFall Built to Last? Obdivuhodné přesvědčení, že švédská heavymetalová ikona zůstane v našich myslích, obývacích a zejména přehrávačích i za několik desítek let. Skutečně tomu tak je?

Lehká rocková nevěra v podobě muzikálu Rock of Ages frontmanovi Joacimu Cansovi jednoznačně prospěla. S předešlou deskou r(Evolution) bez obtíží zdolal pěvecké osmitisícovky, na něž se málokdo podívá, a fanouškům tak s HammerFall připravil víc než skvostný zážitek. A jelikož je horolezectví, včetně toho heavymetalového, těžce návykové, vyšplhal zpěvák u příležitosti novinky Built to Last ještě o pár metrů výš. Respektive svůj už tak neuvěřitelný rozsah obohatil o nějaký ten tón, či půltón. A nutno podotknout, že tenhle heroický kousek předvedl v šestačtyřiceti letech! Výsledkem se můžete pokochat během výpravné "The Sacred Vow", jejíž gradaci vedle Joacima obstarává i početný sbor. S tím by se Hammerfall hravě uplatnili i na filmovém plátně, na kterém by se odehrávala středověká bitva...


Kompletní recenzi a velký, čtyřstránkový rozhovor s HammerFall najdeš v listopadovém Fakkerovi.


Hammerfall

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Jerry Cantrell: „Moje sólová tvorba versus Alice in Chains? Žádný rozdíl“
Jerry Cantrell: „Moje sólová tvorba versus Alice in Chains? Žádný rozdíl“ "Od dětství jsem věděl, co znamená být rockovou hvězdou. Věděl jsem, že to znamená dělat hudbu, kterou budou lidi zbožňovat, a díky tomu moct cestovat po celém světě. Přišlo mi to kurevsky skvělý," říká Jerry Cantrell,... čtěte zde
Vydáno: 28.06.2022 10:00 v sekci Fakkerník
Iron Maiden, Airbourne, Lord of the Lost, Sinobi Stadium, Praha, 20.6.2022 (fotogalerie)
FOTO: Metalový samuraj Eddie zaútočil na Prahu. Iron Maiden jsou naživo stále famózní Vloni koncem léta vyslali Iron Maiden na oběžnou metalovou dráhu novou kometu nazvanou "Senjutsu". Na koncertě v pražském Sinobo Stadium z alba zahráli tři skladby, zbytek setu věnovali starší tvorbě. čtěte zde
Vydáno: 21.06.2022 15:00 v sekci Foto
Rock for People, Green Day, Weezer, Sum 41, Highly Suspect, Don Broco, Skynd, Vypsaná fiXa, Hradec Králové 18.6.2022 (fotogalerie)
FOTO: Green Day završili poslední den Rock for People s energií i dojetím Za normálních okolností bychom byli na cestě domů a vzpomínali. Ne však letos, kdy se Rock for People poprvé roztáhl na regulérní čtyři dny. Ten poslední se nesl ve znamení velkých jmen, splněných snů i zběsilého řádění do... čtěte zde
Vydáno: 19.06.2022 21:00 v sekci Foto
Rock for People, Fall Out Boy, Dope D.O.D., Crossfaith, You Me At Six, Ivan Mládek, Hradec Králové 17.6.2022 (fotogalerie)
FOTO: Ivan Mládek na Rock for People zažil ukázkové moshpity, jeho jméno skandovaly tisíce hrdel Tohle by se na žádném jiném festivalu nestalo. Nestor Ivan Mládek, jenž před pár měsíci oslavil osmdesátiny, přivezl na Rock for People svůj banjo band a fanoušky posadil na prdel. Doslova. čtěte zde
Vydáno: 18.06.2022 16:40 v sekci Foto
Rock for People, Royal Blood, Skillet, Enter Shikari, Boston Manor, Hradec Králové 16.6.2022 (fotogalerie)
FOTO: Druhý den Rock for People potahali Royal Blood, největší moshe rozpoutali Enter Shikari První polovina letošního Rokáče je za námi. Snad zbývá dost energie na tu druhou, druhý hrací den si jí totiž bandy od fanoušků vybraly požehnaně. čtěte zde
Vydáno: 17.06.2022 12:30 v sekci Foto
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- VIDEO: Hammerfall představují klip jak z hororu. Nové album je blíž, než si myslíte (02.12.2021 13:30 v Video)
- Pražský koncert Helloween se překládá na jaro 2022. Navrch dorazí Hammerfall (23.03.2021 11:15 v Novinky)
- Joacim z Hammerfall: „Streamované koncerty jsou kurva nuda!“ (18.10.2020 14:20 v Fakkerník)
- FOTO: Na koncertě Hammerfall bylo hodně horko. Nepřišel nikdo o obočí? (19.02.2020 17:35 v Foto)
- Metalfest Open Air oznamuje první hvězdy. Dorazí Amon Amarth, Arch Enemy, i Hammerfall (21.09.2018 20:45 v Novinky)
- FOTO: Koncert ve znamení kladiva - do Zlína dorazili Hammerfall (04.02.2017 20:15 v Foto)
- TOP koncerty 2017 (I.): do haly a na stadion (01.01.2017 16:00 v Fakkerník)
- HammerFall interview: Kožené kalhoty po koncertě ani omylem nevoní (06.11.2016 09:10 v Fakkerník)
- Hammerfall interview: Na novém albu se vracíme ke kořenům (19.09.2016 09:45 v Fakkerník)
- AUDIO: Hammerfall nabízí první pohled do útrob nového alba (26.08.2016 09:05 v Video)
fakker.cz na Facebooku fakker.cz na Instagramu fakker.cz na YouTube Pište na fakker.cz RSS na fakker.cz
Aktuální číslo Fakker!

KALENDÁŘ AKCÍ

St 29.06.
Jerry Cantrell (Lucerna Music Bar, Praha)
Út 05.07.
Jack White (Forum Karlín, Praha)
Po 11.07.
Jeff Beck (with Johnny Dep) (Forum Karlín, Praha)
St 13.07.
Kiss (O2 Arena, Praha)
Pá 22.07.
Pearl Jam (O2 Arena, Praha)
Čt 28.07.
Slipknot (O2 Arena, Praha)
Pá 29.07.
The Afghan Whigs (Lucerna Music Bar, Praha)
St 03.08.
Slipknot (Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava)
Pá 05.08.
Blood Red Shoes (Futurum, Praha)
Ne 14.08.
Limp Bizkit (Forum Karlín, Praha)

» zobrazit všechny akce «

Aktuální číslo Spark
Rebel TV
©2014-2022 SMILE MUSIC s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 2336-3649
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver