Rakouský Nova Rock znovu nakládá: dorazí Linkin Park i Blink-182

Vydáno: 28.10.2016 11:15 - Mates Krč

Ve dnech 14.-17. června se v Rakousku u měštečka Nickelsdorf uskuteční již 13. ročník festivalu Nova Rock. Seznam skupin jasně říká, že jde o možná nejlepší sestavu v historii festivalu.
Nova Rock je pro nás pro Čechy přístupnou záležitostí, neboť se nachází kousek pod českými hranicemi asi půl hodiny od Vídně. Po tom, co letos tuto akci roztrhaly na cáry skupiny Korn, Red Hot Chilli Peppers, Disturbed, Bullet for My Valentine, Twisted Sister, The Offspring, veterán Alice Cooper a desítky dalších, pořadatelé nám již nadělili početnou část skupin pro příští rok. A bude se opravdu na co koukat!

Neexistuje snad nikdo, komu by se ohlášené kapely nelíbily. Přesto si ale najdou oblibu hlavně u fanoušků punkrock a metalcoru, které budou mít v červnu početné zastoupení. Za rok se na Nova Rocku objeví hvězdy jako System of a Down, Green Day, Linkin Park, Blink-182, Prophets of Rage, Rancid, In Flames, Simple Plan, Hatebreed, Airbourne, Architects, Of Mice and Men, Pierce the Veil, Suicide Silence, Eskimo Callboy, The Dillinger Escape Plan, Devildriver, Avatar a mnoho dalších.
Lístky si do 11. listopadu můžete koupit za 159 Euro na všechny 4 dny, poté cena poroste. Tak co, stojí vám to za to?

Nova Rock Festival 2015 - Official Aftermovie





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení