John Coffey znovu potěší fans na strahovské Sedmičce

Vydáno: 30.08.2016 13:15 - Petr Adámek

Po tři čtvrtě roce si John Coffey dají repete energického koncertu na strahovské Sedmičce. Pište do diářů: 17. září, 19:30.
Nekonečný proud čisté energie, který z kapely proudil na pódiu, se nyní přetavil do jedenácti písniček, ve kterých rezonuje napětí, pot a inspirace. John Coffey: "Byla to zase fuška, ale skvělá zpráva je, že je deska hotová. Po turné k Bright Companions v roce 2013 jsme prostě začali znovu zkoušet a začali zase od začátku. Dali jsme na dveře zámek a složili pecky, které jsme si přáli slyšet. Natočili jsme muziku, která se nám moc líbí – s příběhy, které chceme lidem vyprávět."

The Great News vznikla v létě roku 2014 ve studio Mailmen Studio's v Utrechtu v Holandsku pod dozorem amerického producenta Matta Goldmana, mistra v zachycení syrové energie na desku. Výsledkem je nahrávka, která šlape, buší a drtí a nikdy se přitom nerozbředne. Je jako sud energie, které vládnou melodie – jedinečný mix intenzivního ječení a skvělých melodií.

John Coffey odehráli skvělý koncert v Praze loni v prosinci, 17. září se vrací na místo činu a jako support si přivezou belgické Brutus. Vstupenky za 213,- Kč jsou k zakoupení na webu GoOut. Na místě v den koncertu za 250,- Kč.


John Coffey - Needles

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení