Začátek září bude v Žatci patřit slavnostem chmele a piva

Vydáno: 15.08.2016 10:50 - Redakce

Již tradiční akcí u příležitosti ukončení sklizně chmele je slavnost s názvem Dočesná, která se koná ve dnech 2. a 3. září v Žatci. Vstup je tradičně zdarma.
V letošním roce se mohou diváci opět těšit na bohatý kulturní program i ochutnávku pivních produktů od více jak 42 pivovarů z celé naší republiky i ze zahraničí.

"V poslední letech zaznamenáváme velký zájem o prezentaci zejména od menších rodinných pivovarů", říká promotér akce Karel Fiala.Na čtyřech podiích se návštěvníci mohou těšit na vystoupení těchto účinkujících: Vašo Patejdl s kapelou, Udg, Honza Nedvěd s kapelou, Walda Gang, Alice & Dan Bárta, Visací Zámek, Doga, Doctor PP, Aleš Brichta Project, Stroy, Jasná Páka & David Koller, Aneta Langerová s kapelou, Queenmania, Mydy Rabycad, Fleret, Komunál, Pavel Dobeš, Root, Top Dream Company, Čankišou, Lochness, Žatečanka, Mínus 123 Minut, Skety, Jahtec Jammin Job, Cimbálová muzika Kubíci a další.

Fanoušci skupiny Wohnout se mohou těšit na narozeninový koncert s překvapením. V doprovodném programu mohou návštěvníci tančit s korbelem piva na hlavě nebo zhlédnout ruční česání chmele na nejmenší chmelnici na světe. V ulici Dvořákova bude také připravena Historická scéna s programem a dobovými prodejními stánky. Pro zájemce bude otevřena Expozice muzea Homolupulů nebo výstava králíků, drůbeže, holubů a exotů. Součástí programu je také Streeball Cup, Skatečesná a festival Underwall. Vstupné na celou akci je zdarma. Kompletní program a další potřebné informace lze najít na webu akce.
 

Dočesná 2016 - upoutávka (tv ok plus ŽATEC)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení