Když hlásí šílenec: 10 nejlepších hlášek Ozzyho Osbourna

Vydáno: 15.05.2016 10:20 - Petr Adámek

O tom, jak moc je nevypočitatelný, nás Ozzy Osbourne během své kariéry přesvědčil mockrát. Stejně výživné jsou i jeho hlášky, kterých vypálil tolik, že by si s nimi mohl vytapetovat celý svůj barák. Vybrali jsme ty nejlepší.
1. Viagra je nejlepší lék na spaní. Když si vezmu viagru, tak Sharon okamžitě usne.

2. Poprvé jsem se ožral ve 14 letech. Když jsem se napil, měl jsem zvláštní pocit. Tehdy jsem se v té hospodě opil tak, že jsem si posral kalhoty. Od první vypité sklenice jsem vlastně nepil kvůli samotnému chlastu, ale kvůli efektu, který vyvolával.

3. Jsem těžký dyslektik. Když jsem ještě chodil do školy, nikdo tehdy nevěděl, co to znamená. Třeba mi řekli: "Koukni, jedna a jedna jsou dvě." A já na něj zíral a myslel si: "Co do prdele znamená jedna?"

4. Když jdu po ulici a někdo mě pozná, naseru se. Ale kdyby mě už nepoznávali, byl bych nasranej ještě víc.

5. Nebudu sbírat hovna po psovi. Jsem rocková star!

6. Sharon ke mně jednou přišla a říká: "Vrátíš se tam a dáš jim ten posranej autogram!" A já na to: "Ale proč, zlato?" A ona: "Až přijde den, kdy už ho po tobě nebudou chtít, pak budeme mít kurva problém."

7. Když jsem dostal svůj úplně první honorář, šel jsem si koupit boty, ponožky, kalhoty se vzorem a lahvičku kolínský. Vždycky se mi líbilo, když jsem mohl hezky vonět, protože obvykle jsem smrděl. Do té doby jsem neměl vůbec nic. I v zimě jsem nosil sandály. A najednou jsem si mohl koupit ponožky a boty, to byl mazec!

8. Když mě vyhodili z kapely, vůbec jsem nevěděl, co mám dělat. Myslel jsem, že je to konec mýho snu. Nikdy by mě nenapadlo, že bych začal sám znova. Jediná myšlenka byla, že je to všechno v prdeli. Všechny prachy, co mi zbyly, jsem utratil za drogy. Zavřel jsem se na tři měsíce v pokoji a v jednom kuse chlastal.

9. Můj syn Jack se právě vrátil z léčebny. Je mu 17 let a musí pravidelně brát Oxycontin. Trochu mě ale vytáčí, že se nikdy nepodělí.

10. Občas mě napadne, kde je teď ten netopýr. Možná sedí v nějakém netopýřím nebi se svýma vlastníma netopýříma bedňákama.


Ozzymu, jeho zdravotním problémům, aktuální desce i možné budoucnosti se věnujeme celkem na šesti stránkách v dubnovém Fakkerovi. Najdete tu i další nálož (ne) věřitelných historek a taky tři unikátní fanouškovské plakáty. Časopis seženete přes náš e-shop.


Ozzy cover story 2020

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení