Open'er 2016 doplňuje line-up s At The Drive-In nebo The Last Shadow Puppets

Vydáno: 29.04.2016 12:10 - Redakce

Mezi 29. červnem a 2. červencem vystoupí největší hvězdy světové scény. Od alternativních kapel po největší poprocková jména v čele s Red Hot Chili Peppers, The Last Shadow Puppets a LCD Soundsystem.
Pokud jste se ještě nerozhodli, který z festivalů okolních států stojí za to navštívit, jeden z největších polských festivalů Open'er vám dává jasný singál. Red Hot Chili Peppers, Sigur Rós, Tame Impala, Savages, The Last Shadow Puppets, Foals, Beirut, Nothing But Thieves, Kurt Vile & The Violators, The 1975, Bastille nebo At The Drive-In. A to je zhruba polovina těch největších jmen, která do Gdyně na začátku prázdnin přijede.

Festival, který získal několik ocenění a každoročně jej navštíví na šedesát tisíc diváků, začal psát svou historii před čtrnácti lety. V minulosti navštívili areál Kosakowo letiště, kde se akce koná, vedle sebe interpreti jako The Libertines a Kasabian, The Black Keys, Pearl Jam, Jack White a Faith No More nebo Blur s Arctic Monkeys.

Čtyřdenní vstupenky jsou momentálně v prodeji za 130 euro. Od 6. června budou zdraženy o pět euro. Za vstupenku se stanováním připlatí návštěvníci patnáct euro. V prodeji jsou také jednodenní a víkendové vstupy. Pro více informací navštivte stránky festivalu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení