První březnový den bude v Praze patřit Australanům Tracer

Vydáno: 23.02.2016 14:20 - Redakce

Australská rocková trojice Tracer vystoupila v říjnu loňského roku jako předkapela finské metalové kapely Apocalyptica. Už 1. března se vrátí do Prahy k samostatnému klubovému koncertu.
Tracer se dali dohromady zhruba před deseti lety v Adelaide v Jižní Austrálii. Trio muzikantů vydalo tři kritikou nadšeně přijatá alba a procestovalo se svými energickými koncerty celý svět. Naposledy projeli celou Evropu po boku již zmíněné finské kapely Apocalyptica.
"Mít prostor na delší set je vždycky lepší. Můžeme vystoupení proložit pomalejšími songy, zatím co teď s Apocalypticou je to bum-bum-bum song za songem a vypadnout. Mít vlastní show bude super a hodně se těšíme. Budeme hrát víc songů z nového alba a tak. Pojedeme evropskou šňůru včetně Česka, takže byste se určitě měli přijít podívat," vzkazoval fanouškům Michael Brown a dodal i vzkaz od jejich bubeníka: "Náš bubeník mě instruoval, ať říkám ve všech rozhovorech toto - ženy jsou v publiku rozhodně velmi podporovány v tom, aby ukázaly prsa, haha."

Spolu s Tracer se přijede pražskému publiku představit i švýcarské rockové duo The Weyers,
bratři Adrian a Luke Weyermannovi. Vstupenky jsou k dispozici v předprodejích www.ticketpro.cz a v klubu Rock Café za 220 Kč.


Tracer - Too Much music video




 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení