Three Days Grace už jsou v Evropě. Do Prahy dorazí za pár dní

Vydáno: 19.01.2016 10:05 - Petr Adámek

Už v neděli 24. ledna se v Praze ukáží Kanadani Three Days Grace. V Malé sportovní hale na pražském Výstavišti, kam byla show přesunuta z Roxy, se představí poprvé na samostatném koncertě.
Hlavní kostru programu budou tvořit skladby z jejich posledního úspěšného CD Human, které vydali na jaře loňského roku, chybět ale nebudou ani osvědčené pecky z jejich předchozích alb.
Charismatická parta, která ve své tvorbě umně kombinuje rock s metalem, grungem a elektronikou, si svou českou premiéru s velkým úspěchem odbyla na loňském festivalu Rock for People. V Kanadě a ve Spojených státech jsou etablovanou kapelou s širokou fanouškovskou základnou a bezmála 8 miliony přívrženci na facebooku. V průběhu své dosavadní kariéry prodali více než 6 milionů desek po celém světě. Loni v březnu vydali své páté studiové album Human, první v čele se zpěvákem Mattem Walstem, který v roce 2013 nahradil Adama Wade Gontiera.

Předskakovat jim budou londýnští post-hardcoreoví We Are the Ocean. Ti se v našich končinách naposledy ukázali před čtyřmi lety, kdy převálcovali publikum v pražském Paláci Akropolis.

Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji v síti GoOut za 790,- Kč.

Three Days Grace - Human Race



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení