Dope DOD rozpoutají peklo v pražském Lucerna Music Baru

Vydáno: 12.01.2016 18:30 - Redakce

Virus se nezadržitelně šíří. Pandémie. Morová rána. Vyčerpané davy prosí o poslední ránu z milosti. Stovky modliteb byly konečně vyslyšeny. Dope DOD se vracejí.
Parta, která je tak šílená, že vedle slabších kusů mají co dělat to odpružit i silnější kusy. Parta, která je tak šílená, že to zabalil i jeden z jejích členů. Parta, která dokáže skvěle kombinovat nejlepší z tradic surové holandské elektroniky a nasadit korunu na kořeny agresivního amerického rapu je zpátky. Dvakrát šílenství v klubu a dvakrát rozdupaný Kemp prostě nebylo dost. Do pětice všeho.
Kapela, která straší lidi ze spaní. Kapela, která ničí pódia na více než 100 koncertech ročně. Kapela, která se z Holandska dostala do celého světa, objela největší festivaly v Evropě, obrazila Skandinávii, Rusko, Pobaltí, kompletně celou kontinentální Evropu několikrát dokola, USA... Kapela, kterou s vlastním studiem už nelimituje vůbec nic a vybombila 3 alba a 2 EP, a to nejlepší teprve chystá. Kapela, která si z udělování cen udělala privátní žně a sklidila od roku 2011 co se dalo. Kapela, která už pátým rokem patří k tomu nejenergičtějšímu a nejzběsilejšímu, co je na koncertních pódiích po celém světě k vidění. Tak přátelé tahle kapela přijede 28. 2. do Lucerna Music Baru v Praze.

Dope D.O.D. - Trapazoid





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení