Korn se valí na Prahu. Přiveze je festival Aerodrome

Vydáno: 14.12.2015 09:55 - Petr Adámek

Po třech letech u nás naživo uvidíme pionýry nu-metalu Korn. Budou patřit mezi hlavní hvězdy festivalu Aerodrome, který se uskuteční 15. června na ploše areálu PVA Expo Letňany v Praze.
Korn budou ozdobou akce, jejíž pořadatelé v předchozích letech přivezli do Prahy Metalliku, System Of A Down, Alice In Chains, Avenged Sevenfold, Limp Bizkit nebo Roba Zombieho a jejíž dosavadní dva ročníky navštívilo přes 50 000 návštěvníků.

Předprodej vstupenek na festival bude zahájen v úterý 15. prosince v 10 hodin společností Ticketportal. První dva tisíce vstupenek budou k dostání za 1190 korun, po vyprodání se bude cena zvyšovat.
Korn se zformovali v roce 1993 v Kalifornii. Do dnešního dne vydali jedenáct studiových nahrávek, posledním zářezem v jejich diskografii je album Paradigm Shift vydané v roce 2013, na kterém s Korn po bezmála deseti letech opět spoupracoval jejich původní kytarista Brian "Head" Welch. Ten také v srpnu letošního roku pro portal Metal Injection potvrdil, že kapela začíná připravovat nové album. Do Česka se kapela vrátí s průřezem celé její dosavadní kariéry.

koRn - Never Never


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení