Open'er 2016: Red Hot Chili Peppers, Foals nebo Sigur Rós

Vydáno: 21.12.2015 08:20 - Redakce

V polské Gdyni proběhne od 29. června do 2. července další ročník jednoho z největších evropských festivalů Open'er. K potvrzeným interpretům jako Red Hot Chili Peppers nebo Sigur Rós slibují pořadatelé doplnit do konce roku ještě další jména.
Již v září oznámil Open'er festival svého prvního headlinera: Florence + The Machine, kteří nahradili v létě na Glastonbury Foo Fighters. Dave Grohl se po vystoupení přiznal, že ho zážitek dokázal rozplakat. Ani v přímořské Gdyni nebude nouze o emoce. Kromě Florence vystoupí rostoucí raperská hvězda Wiz Khalifa nebo nestárnoucí rockeři Red Hot Chili Peppers.

Interprety doplňuje na seznamu také americký projekt Beirut a islandská skupina Sigur Rós, která má v příštím roce vydat své osmé studiové album.

Line-up bude doplněn v následujících měsících o další desítku hudebníků stavících festival do pozice jedné z nejzajímavějších akcí léta. V minulosti zde zahráli Pearl Jam, Faith No More nebo The Black Keys. V současnosti jsou vstupenky v prodeji od 55 eur za jednodenní vstup. Celofestivalová pernamentka s přístupem do stanového městečka stojí 145 euro. Pro více informací navštivte
 oficiální web festivalu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení