Koncert zimy: Slipknot plivnou jedovatou slinu i v Praze

Vydáno: 05.10.2015 11:00 - Petr Adámek

Po dvou dnech spekulací je jasno! Devítičlenná úderka Slipknot přijede v lednu po sedmi letech do Prahy. Svět šílenství a hrůzy se otevře 27. ledna v pražské O2 areně.
Slipknot se v České republice naposledy ukázali v červnu 2009, kdy společně s DevilDriver a Trivium zažehli oheň v ostravské ČEZ Aréně. Kapela se následně odebrala na odpočinek, během jehož trvání se někteří členové věnovali jiným projektům (Stone Sour, Dirty Little Rabbits, Murderdolls, Will Haven nebo Sid). Basista Paul Gray byl o rok později nalezen mrtvý v jednom z hotelových pokojů. Později bylo jako příčina jeho smrti potvrzeno náhodné předávkování morfiem a fentanylem.

V roce 2011 se Slipknot vrátili na koncertní podia, zesnulého basáka při živých vystoupeních nahradil zakládající kytarista Donnie Steele. Práce na pátém studiovém počinu začala koncem roku 2013, v prosinci téhož roku opustil kapelu dlouholetý bubeník Joey Jordison. Prázdné posty poté zaujali basák Alessandro Venturella a bubeník Jay Weinberg.

Vydání alba .5:The Gray Chapter předznamenaly čtyři singly - "The Negative One", "The Devil in I", "Cluster" a "Killpop".

Vstupenky v oficiálním předprodeji budou k dispozici od 9. října za 990 - 1350 Kč.


Slipknot - The Devil In I



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení