Five Finger Death Punch: nové album je betonová cihla heavy metalu

Vydáno: 25.09.2015 14:45 - Petr Adámek

Za necelé dva měsíce bude v pražské Malé sportovní hale pořádně horko. Rozbalí to tu Papa Roach a Five Finger Death Punch, kteří přivezou i materiál z nového úspěšného alba Got Your Six.
Novinka vyšla 4. září a prodejně se jí skvěle daří. Zoltan Bathory, kytarista Five Finger Death Punch, nešetří sebevědomím a nadšením: "Got Your Six je naše dosud nejlepší nahrávka, v podstatě taková betonová cihla heavy metalu, takže už se nemůžeme dočkat, až některé z těchhle skladeb představíme evropským fanouškům. Celé tohle turné bude večer co večer pořádnej nářez." FFDP se do Česka vrátí po necelém půlroce - v červnu k nám dorazili jako support Judas Priest.

Papa Roach, kteří letos oslavili 15. výročí vydání svého průlomového alba Infest, jehož se do dnešního dne prodalo přes 8 milionů kusů, se letos pochlubili osmou studiovou deskou F.E.A.R.

Evropské turné Five Finger Death Punch a Papa Roach podpoří další úderka Devil You Know. V kapele, jež byla založena teprve před dvěma lety, působí zpěvák Howard Jones (ex-Killswitch Engage), kytarista Francesco Artusato (All Shall Perish) a bubeník John Sankey (ex-Fear Factory).


Five Finger Death Punch - Full concert


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení