Aktuální číslo v prodeji
Titulka aktuálního čísla
Kde koupit Fakker!
RECENZE: The Truth Is Out There umějí zběsilost i melodii

RECENZE: The Truth Is Out There umějí zběsilost i melodii

Vydáno: 06.12.2015 20:20 v sekci Fakkerník - Petr Adámek

O ostravské úderce se poslední roky mluvilo jako o jednom z největších objevů post-hardcorové scény. Jejich první dlouhrající album tyto vzkazky potvrzuje.

Nesporný talent napsat ze řetězu utrženou a zároveň chytlavou pecku prokázali The Truth Is Out There už na předchozích dvou EP, která jim vysloužila označení "čeští Enter Shikari". Tahle často limitující nálepka je s jejich první dlouhohrající deskou definitivně pryč. Lighthouses je osobité a pestré album, na němž se skupina nebojí uřvaných a zběsilých vypalovaček s elektronickými breaky, melodických popových nápěvů, nasamplovaných smyčců ani desetiminutové instrumentálky.


The Truth Is Out There

Vše podtrhuje naléhavý Hanziho vokál a do posledního detailu vymazlená produkce. Pokud chcete za každou cenu srovnání, nabízí se poslední placka Bring Me The Horizon. Nutno však připomenout, že deska Lighthouses vyšla dřív než That's the Spirit, takže o nějakém opisování tedy nemůže být řeč. Vyzrálá a po všech stránkách dotažená nahrávka, jaké se u nás příliš často nerodí.

5/5

Recenze vyšla v listopadovém Fakkeru. Další obsáhlý materiál o The Truth Is Out There najdeš v prosincovém čísle.


The Truth Is Out There - Dying Light


DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Five Finger Death Punch: soudní spory u konce, nové album na cestě
Five Finger Death Punch: soudní spory u konce, nové album na cestě Vloni zažaloval label Prospect Park skupinu Five Finger Death Punch za nedodržení smlouvy, podle které měla nahrát dvě nové skladby do kolekce největších hitů. Následně zase kapela zažalovala vydavatelství a požadovala rozvázání... čtěte zde
Vydáno: 20.10.2017 08:05 v sekci Novinky
Arch Enemy - The Race
VIDEO: Pohádka o tom, jak Arch Enemy zničili Helsinky Celá Evropa je momentálně pod palbou těžkotonážních Arch Enemy a jejich desky aktuální desky Will To Power. Ve finských Helsinkách kapela natočila klip k songu "The Race". čtěte zde
Vydáno: 19.10.2017 20:50 v sekci Video
Andy Black začíná pracovat na druhé sólovce
Andy Black začíná pracovat na druhé sólovce Andyho Blacka očividně ani chvilku nebaví sedět doma a odpočívat. Poté, co nahrál desku Vale s Black Veil Brides, začíná střádat plány na své druhé sólové album. čtěte zde
Vydáno: 17.10.2017 19:11 v sekci Novinky
Marilyn Manson se vyjádřil ke svému zranění, koncert v Praze zatím není ohrožen
Marilyn Manson se vyjádřil ke svému zranění, koncert v Praze zatím není ohrožen Poslední zářijový den se na Marilyna Mansona během koncertu v newyorské Hammerstein Ballroom zřítila kulisa dvou velkých pistolí, jež byla vyztužená kovovou konstrukcí. A v pátek 13. října zpěvák o nešťastném incidentu konečně... čtěte zde
Vydáno: 14.10.2017 07:05 v sekci Novinky
Linkin Park zveřejnili Carpool Karaoke natočené před Chesterovou smrtí
Linkin Park zveřejnili Carpool Karaoke natočené před Chesterovou smrtí V minulosti do slavné večerní hudební show Carpool Karaoke zavítaly hudební persony i kapely napříč žánry. V pátek 14. července svou epizodu, jež čítá lehce přes dvacet tři minut, natočili i Linkin Park. Zpěvák však necelý... čtěte zde
Vydáno: 13.10.2017 14:02 v sekci Novinky
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- VIDEO: the.switch + The Truth Is Out There = VSL (10.10.2017 16:00 v Video)
- the.switch a The Truth Is Out There míří do klubů. Zazní i společný song (25.09.2017 12:10 v Novinky)
- The Truth Is Out There chystají tři koncerty v Anglii (28.11.2016 08:45 v Novinky)
- FOTO: The Qemists umějí beaty, The Qemists umějí riffy, s The Qemists je skvělá party (15.11.2016 22:25 v Foto)
- FOTO: Nouvelle Prague představil nadějná jména z celého světa (06.11.2016 15:25 v Foto)
- The Truth Is Out There: Změkli jsme, ale pořád to sype! (01.12.2015 14:00 v Fakkerník)
- VIDEO: The Truth Is Out There vyjeli za novým klipem do Polska (08.08.2015 04:50 v Video)
fakker.cz na Facebooku fakker.cz na Instagramu fakker.cz na YouTube Pište na fakker.cz RSS na fakker.cz
Aktuální číslo Fakker!

KALENDÁŘ AKCÍ

Ne 22.10.
Eskimo Callboy, Bad Omens, Slaves (Roxy, Praha)
Pá 27.10.
Guano Apes (MeetFactory, Praha)
Pá 27.10.
Igorrr (Nová Chmelnice, Praha)
Pá 27.10.
Hentai Corporation (Palác Akropolis, Praha)
So 28.10.
Anathema (Lucerna Music Bar, Praha)
So 28.10.
In Hearts Wake (Nová Chmelnice, Praha)
So 28.10.
Eluveitie, Amaranthe, The Charm The Fury (Masters of Rock Café, Zlín)
Út 31.10.
Mogwai (Roxy, Praha)
So 04.11.
Our Last Night, Blessthefall, The Color Morale (MeetFactory, Praha)
So 04.11.
Kadavar (Nová Chmelnice, Praha)

» zobrazit všechny akce «

Aktuální číslo Spark
Rebel TV
©2010-2017 SMILE MUSIC s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Mobilní verze | ISSN 2336-3649
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver