Aktuální číslo v prodeji
Titulka aktuálního čísla
Kde koupit Fakker!
RECENZE: The Truth Is Out There umějí zběsilost i melodii

RECENZE: The Truth Is Out There umějí zběsilost i melodii

Vydáno: 06.12.2015 20:20 v sekci Fakkerník - Petr Adámek

O ostravské úderce se poslední roky mluvilo jako o jednom z největších objevů post-hardcorové scény. Jejich první dlouhrající album tyto vzkazky potvrzuje.

Nesporný talent napsat ze řetězu utrženou a zároveň chytlavou pecku prokázali The Truth Is Out There už na předchozích dvou EP, která jim vysloužila označení "čeští Enter Shikari". Tahle často limitující nálepka je s jejich první dlouhohrající deskou definitivně pryč. Lighthouses je osobité a pestré album, na němž se skupina nebojí uřvaných a zběsilých vypalovaček s elektronickými breaky, melodických popových nápěvů, nasamplovaných smyčců ani desetiminutové instrumentálky.


The Truth Is Out There

Vše podtrhuje naléhavý Hanziho vokál a do posledního detailu vymazlená produkce. Pokud chcete za každou cenu srovnání, nabízí se poslední placka Bring Me The Horizon. Nutno však připomenout, že deska Lighthouses vyšla dřív než That's the Spirit, takže o nějakém opisování tedy nemůže být řeč. Vyzrálá a po všech stránkách dotažená nahrávka, jaké se u nás příliš často nerodí.

5/5

Recenze vyšla v listopadovém Fakkeru. Další obsáhlý materiál o The Truth Is Out There najdeš v prosincovém čísle.


The Truth Is Out There - Dying Light


DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Crawling (One More Light Live) - Linkin Park
VIDEO: Ochutnejte chystaný živák Linkin Park. Venku je intimní verze Crawling Od tragické smrti Chestera Benningtona, hlasu a hlavní tváře Linkin Park, uběhlo skoro půl roku. Další vzpomínkou na jedinečného muzikanta bude živák čítající šestnáct skladeb. čtěte zde
Vydáno: 13.12.2017 11:40 v sekci Video
Aerodrome rulezz! Dorazí Stone Sour, Parkway Drive, Hollywood Undead, Limp Bizkit i NIN
Aerodrome rulezz! Dorazí Stone Sour, Parkway Drive, Hollywood Undead, Limp Bizkit i NIN Z dosud jednodenního pražského festivalu Aerodrome se v příštím roce stane třídenní přehlídka (nejen) metalových superstars. Těšte se na esa jako jsou Stone Sour, Nine Inch Nails, Limp Bizkit, Parkway Drive, Bullet for My Valentine,... čtěte zde
Vydáno: 12.12.2017 16:15 v sekci Novinky
Marilyn Manson - Sweet Dreams (Are Made of This) (Acoustic)
VIDEO: Sladké sny přeje (akustický) Marilyn Manson Marilyna Manosona známe jako nevinného Briana Warnera, provokujícího Mansona, exhibicionistického Antikrista, zvrhlíka, vyčichlého umělce, narkomana, ale i jako zpěváka vyprodávajícího i přes své chování (nebo právě kvůli němu)... čtěte zde
Vydáno: 12.12.2017 09:10 v sekci Video
Enter Shikari, Lower Than Atlantis, Divadlo Archa, Praha, 9.12.2017 (fotogalerie)
FOTO: Enter Shikari vyplenili Prahu. Šílenec Rou si hrál na kaskadéra Enter Shikari k nám jezdí pravidelně a když hrají pod střechou, mají vždy narváno. Nebylo překvapením, že vyprodali Lucerna Music Bar a v ten okamžik přišlo od pořadatele nejlepší možné rozhodnutí - přesunout akci do divadla... čtěte zde
Vydáno: 10.12.2017 16:40 v sekci Foto
Dárek snů. Dánský premiér obdaroval indonéského prezidenta deluxe boxem Metalliky
Dárek snů. Dánský premiér obdaroval indonéského prezidenta deluxe boxem Metalliky Někdo jezdí na návštěvy k zahraniční hlavě státu s kocovinou, někdo se tam dokonce pokusí ukrást nějaké to pero do sbírky. V Dánsku jsou však naučení lépe - vozí s sebou deluxe boxy Metalliky. čtěte zde
Vydáno: 09.12.2017 12:00 v sekci Novinky
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- VIDEO: the.switch + The Truth Is Out There = VSL (10.10.2017 16:00 v Video)
- the.switch a The Truth Is Out There míří do klubů. Zazní i společný song (25.09.2017 12:10 v Novinky)
- The Truth Is Out There chystají tři koncerty v Anglii (28.11.2016 08:45 v Novinky)
- FOTO: The Qemists umějí beaty, The Qemists umějí riffy, s The Qemists je skvělá party (15.11.2016 22:25 v Foto)
- FOTO: Nouvelle Prague představil nadějná jména z celého světa (06.11.2016 15:25 v Foto)
- The Truth Is Out There: Změkli jsme, ale pořád to sype! (01.12.2015 14:00 v Fakkerník)
- VIDEO: The Truth Is Out There vyjeli za novým klipem do Polska (08.08.2015 04:50 v Video)
fakker.cz na Facebooku fakker.cz na Instagramu fakker.cz na YouTube Pište na fakker.cz RSS na fakker.cz
Aktuální číslo Fakker!

KALENDÁŘ AKCÍ

Ne 14.01.
Arch Enemy, Wintersung, Tribulation, Jinjer (Forum Karlín, Praha)
Út 16.01.
Wolf Alice (Roxy, Praha)
Čt 18.01.
Cradle of Filth, Moonspell (Roxy, Praha)
Pá 19.01.
Cradle of Filth, Moonspell (Garage, Ostrava)
So 20.01.
Accept (Euronics, Zlín)
St 24.01.
Persistence Tour: Hatebreed, Madball, Terror ad. (Sono, Brno)
Čt 25.01.
Architects, While She Sleeps (Forum Karlín, Praha)
Čt 01.02.
Dropkick Murphys (Malá sportovní hala, Praha)
Čt 01.02.
Rotting Christ (Futurum, Praha)
Pá 02.02.
John Wolfhooker + From Our Hands + Donnie Darko (Palác Akropolis, Praha)

» zobrazit všechny akce «

Aktuální číslo Spark
Rebel TV
©2010-2017 SMILE MUSIC s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Mobilní verze | ISSN 2336-3649
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver