VIDEO: Sock Puppet Parody zatáhli Drowning Pool do prádelny

Vydáno: 13.08.2015 01:00 - Kamila Ungerová

Sock Puppet Parody jsou svlékáním do spodního prádla nejzvučnějších jmen rockové a metalové scény pověstní. Tentokrát suverénně zatáhli Drowning Pool rovnou do prádelny.
Je tomu už čtrnáct let, co Drowning Pool představili své debutové album Sinner, na kterém výrazně do popředí vystupovala skladba Bodies. Navíc je dodnes její text bohužel překrucován a využíván například k týrání vězňů v Guantánamo.

Vězeň neprůstřelně uzavřený na samotce trpí psychiatrickým onemocněním, halucinacemi, během nichž slyší hlasy ve své hlavě, kolem sebe i za zdmi cely. Halucinace zároveň nabývají i vizuální podoby na obrazovce televize.

Hlas v hlavě vězně ztělesňuje tehdejší frontman Drowning Pool Dave Williams. Ten tragicky zemřel záhy po vydání Sinner, tedy v roce 2012, kdy jej postihlo fatálního selhání srdečního svalu.

Dave nemocného pacienta přesvědčuje, aby si ručně poradil s ochrankou a ošetřujícími lékaři. A dostal se tak na svobodu. Ve stejném duchu se pak ponožkoví mistři coverů Sock Puppet Parody vzájemně ve skladbě hecují, aby nechali zakopnout návštěvníka prádelny. Ten si odnáší právě vypravené a usušené prádlo, ale už jej nedonese… K vzteku!

Drowning Pool - Bodies (Sock Puppet Parody)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení