BirdPen zamíří se svojí hypnotickou novinkou i do Prahy

Vydáno: 06.08.2015 02:45 - Petr Adámek

BirdPen nejsou českému publiku neznámí. Dva koncerty v minulých letech odehráli v pražské Sedmičce, a protože se obě akce setkaly s nadšenými reakcemi publika, zamíří dvojice 24. listopadu do pražského Futurum Music Baru.
BirdPen tvoří Dave Pen a Mike Bird. Dave je už deset let nedílnou součástí sestavy Archive, s nimiž natočil šest alb. S Archive v poslední době na pódiu vystupuje i Mike.

BirdPen letos přišli s novým albem In The Company of Imaginary Friends, které je o touze po svobodě v dnešním světě, který se vymkl kontrole. Album nahráli s Frankem Arkwrightem v Abbey Road Studios.

BirdPen - Alive



"Hypnotická a neustále aktuální deska, která evokuje srovnání se všemi epochami progresivního rocku, se skupinami jako Pink Floyd, King Crimson, Manfred Mann, Talk Talk, Radiohead, Archive a lepšími opusy Depeche Mode,” napsal o novince Eclipsed Magazine.

Vstupenky na koncert jsou k mání od 250 Kč na www.GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal, Eventim a v pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku. V den koncertu vyjdou na 300 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení