VIDEO: Don Broco, dobyvatelé dívčích srdcí, se hlásí o slovo

Vydáno: 29.07.2015 20:20 - Kamila Ungerová

Alternativní rocková partička DON BROCO není v našich končinách příliš známa, přesto se již před šesti objevila na Download Festival a předskakovala ENTER SHIKARI. Vše započalo v roce 2008, kdy Damian, Danley a Donnely chodili na střední školu.
V té době sice jen jamovali a na založení kapely moc nepomýšleli, ale pak na vysoké škole potkali Raynera a v listopadu 2008 odehráli první koncerty v domovské Anglii. Baskytarista se v kapele příliš neohřál a na počátku roku 2012, kdy makali na příznačném debutovém albu „Priorities“, jej nahradil Tom Doyle. S prvotinou mladá krev navíc pokořila vrchol oficiálního rockového žebříčku ve Velké Británii.

DON BROCO ani nadále nezaháleli a zásobují nás od loňského roku ochutnávkami z nadcházející desky „Automatic“, kterou vypustí 7. 8. 2015. Z té v listopadu 2014 představili doposud nejtvrdší song s rock´n´rollovým soundem „Many Power Fame“. Po delší odmlce ji v květnu následoval pohodový, pop-rockový „Automatic“ hemžící se dlouhonohými kráskami a do třetice v červenci „Superlove“.

Don Broco - Super Love
 

Don Broco - Automatic
Don Broco - Many Power Fame




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení