Sum 41 jsou zpět

Vydáno: 23.07.2015 08:50 - Kamila Ungerová

Připravme se přivítat SUM 41 zpět. Kapela se totiž chystá vydat další studiové album a spojili se s Pledge Music, aby jim pomohli dostat desku k lidem a to pochopitelně prostřednictvím extra dávky zábavy.
SUM 41 se do hudebního průmyslu navrací po děsivé nehodě frontmana Derycka Whibleye, který byl krátce v kómatu a zůstal oslabený poté, co mu selhávala játra i ledviny. Díky následnému střízlivějšímu způsobu života byl zpěvák, již na konci loňského roku, připraven se k muzice vrátit.
Několik následujících měsíců bude možné si na PledgeMusic předplatit digitální kopii chystaného alba za 257,-. K tomu SUM 41 nabídnou spoplatněné bonusy - historky a novinky vztahující se k přípravám nové desky. A jedním z nejcennějších bonusů bude návštěva nahrávacího studia právě v době, kdy budou SUM 41 jednotlivé tracky nahrávat. Dále telefonický rozhovor s kapelou, kytarové lekce přes Skype, podepsané bubenické paličky i texty skladeb.

„Nenacházím slova, která by vyjádřila, jaký je to pocit, být opět zpátky, nechám to raději na muzice. SUM 41 jsou zpět – silnější a nadšenější. Na nové skladby jsme opravdu pyšní a chceme ujistit naše fanoušky, že skutečně nadejde chvíle, kdy album vydáme,“ říká Whibley, frontman SUM 41. „Je načase, abychom složili zatraceně dobrej song! A to díky fanouškům. Za jejich podporu jsme byli vždycky vděční. Zbožňujeme je a nemůžeme se dočkat, až nadejde čas, kdy navštívíme jejich zemi, město, vesnici, nebo do konce jejich dvorek za domem, abychom rozpoutali rockovou show! Uvidíme se brzy.“


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení