Bring Me The Horizon uveřejnili Happy Song, frontman Oliver Sykes se oženil

Vydáno: 20.07.2015 12:42 - Petr Adámek

Ačkoli nová skladba Bring Me The Horizon není ve skutečnosti tak úplně o tom býti šťastným, frontman Oliver Sykes si takovou emoci druhý červencový týden užíval, neboť se 12. 7. oženil se svou přítelkyní Hannas Pixie Snowdon v Toskánsku, v Itálii.
Pár se zasnoubil na Štědrý den v roce 2013 a hned po svatbě sdíleli na Instagramu fotografie snubních prstýnků i svatebního veselí. Hannah připojila komentář, v němž jejich svatbu označila za nejšílenější noc svého života, zatímco Oliver uvedl jen: „Svoji.“
Vedle změny Oliverova statusu ze svobodného na ženatého muže, dochází ke změnám i v kapele. „Happy Song“ se bezpochyby odděluje od metalcorových kořenů BRING ME THE HORIZON, což jistě některé fanoušky překvapí. Poslední album „Sempiternal“ (2013) představilo alespoň částečně mainstreamový rockový sound a jejich osamocený single „Drown“ (2014), který sice bodoval na hitparádách amerických rockových rádií, ale poukazoval na mnohem znatelnější odklon od původní tvorby BRING ME THE HORIZON. „Happy Song“ v tomto duchu na „Drown“ navazuje a fanoušci se rozdělují na dva neslučitelné tábory. Jedni na kanálech YouTube a Facebook vyjadřují svou nechuť vůči změnám, druzí takový vývoj oceňují.
Momentálně BRING ME THE HORIZON již pracují na desce, která naváže na „Sempiternal“.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení