Švédská trojka s Arch Enemy, In Flames a Soilwork už za pár dní v Praze

Vydáno: 19.10.2024 21:50 - Papája Pečenková

V rámci společného turné Rising From The North vystoupí v pražské Sportovní hale Fortuna Arch Enemy společně s In Flames a Soilwork. Na koncert týhle švédský trojky můžete zajít už v pátek 25. října.
K turné se s nadšením vyjádřili i členové jednotlivých kapel. Michael Amott (Arch Enemy) to komentuje: "Tohle turné bude šílená švédská metalová extravaganza napříč Evropou! S In Flames a Soilwork máme společnou historii, která sahá až do počátků Arch Enemy. Jsme nadšení, že můžeme jet tohle turné společně s našimi švédskými kamarády - let's go!"

Anders Fridén (In Flames) pokračuje: "Nemůžu být víc nadšenej, že jsme tohle turné dali dohromady. Už je to dlouho, co jsme s našimi kamarády z Arch Enemy a Soilwork sdíleli pódium. Těšte se na nezapomenutelnou noc plnou melodie a chaosu! Tohle turné si prostě nemůžete nechat ujít!"

Björn Strid (Soilwork) dodává: "Jedeme jedno z největších turné za posledních alespoň 10 let! Jsme si jistý, že nabídneme lidem přesně to, co očekávají, a že jsme mnoho fanoušků touhle kombinací potěšili. S Arch Enemy i In Flames se známe léta, takže se připravte na naprosto legendární útok švédského metalu!"

Časový harmonogram pražského koncertu Arch Enemy, In Flames a Soilwork v rámci turné Rising From The North:

18:00 otevření haly
19:00 - 19:45 Soilwork
20:10 - 21:25 In Flames
21:50 - 23:05 Arch Enemy

Vstupenky jsou v předprodeji na webu Master of Rock.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení