Zpátky k Adamovi. Do Three Days Grace se vrací původní zpěvák

Vydáno: 04.10.2024 22:18 - Papája Pečenková

Zkraje října se na Instagramu objevil profil Adama Gontiera s příspěvkem, který obsahoval pouze zvukový záznam. Jednalo se o zprávu na záznamníku, kterou nechával Adam Mattu Walstovi, současnému zpěvákovi. Adam oznamuje, že bude mít chvilku zpoždění, ať to řekne ostatním, načež se rozloučil.
Co přesně to znamená? Na oficiálním Instagramu Three Days Grace kapela o den později, konkrétně 3. října potvrdila návrat Adama Gontiera jako druhého zpěváka. "We're excited to announce the official return of Adam Gontier to vocals in Three Days Grace, with Matt Walst remaining as a lead vocalist."

VZKAZ OD ADAMA: Mám pocit, že to bylo úplně přirozené, dokonce lepší, než jsme čekali. Jako bychom se prostě sešli v jedné místnosti a navázali tam, kde jsme skončili. Jsme přátelé už tak dlouho, že je to prostě přirozené být zase spolu.

VZKAZ OD MATTA: Bylo to neskutečně zábavné a inspirující tvořit tohle album. Spojili jsme přes 20 let Three Days Grace a udělali něco, co ještě žádná kapela nedokázala. Nemůžu se dočkat, až to fanoušci uslyší!

Three Days Grace fungují od roku 1997, ale srdce fanoušků si získali po celém světě jejich debutovým albem z roku 2003. Hlavním tahounem kapely byl dlouhou dobu právě Adam Gontier - hlas, který nám dal hity jako "I Hate Everything About You" nebo "Animal I Have Become".

Jenže v roce 2013 Adam oznámil, že končí. Oficiální důvod? Zdravotní problémy a potřeba se soustředit na sebe. Někteří tvrdili, že v tom bylo něco víc - třeba tvůrčí neshody v kapele. Každopádně, místo něj tehdy naskočil Matt Walst, brácha baskytaristy Brada Walsta. Matt to neměl zrovna jednoduchý, fanoušci byli skeptičtí. Ale postupem času ukázal, že má taky pořádnej drajv a dokázal si získat respekt díky vlastnímu stylu a energii.

A v roce 2024 Adam do stále jedoucího vlaku opět naskakuje. Víc detailů o nové hudbě a plánech týkajících se turné jsou prý na spadnutí.


Three Days Grace - I Hate Everything About You (Official Video)





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení