První říjnový den rozčísnou hrubci Northlane

Vydáno: 15.09.2024 23:23 - Tisková zpráva

Australský progresivní metalcore v podání Northlane se vrací do Prahy. Vystoupí 1. října v MeetFactory v Praze.
Přední kapela v tomto žánru navazuje novým EP "Mirror's Edge" na "Obsidian" z roku 2022 - jejich zatím nejrozsáhlejší a nejdynamičtější album. To zvukově pokrývá celou škálu jejich diskografie, ve které koexistuje jejich charakteristický metalcore s technem, drum and bassem, syntezátory, matoucími časovými signaturami a rozsáhlými refrény.

Na zatím posledním počinu, EP "Mirror's Edge" z letošního dubna hostuje Winston McCall z Parkway Drive nebo Ian Kenny z Karnivool. "Je to jako pohled na svůj odraz, pohled do minulosti a na všechno, o čem jsem přemýšlel nebo co mě v poslední době chytlo. V těch písních není moc pozitivity, ale je to o přijetí. Doufám, že tím, že tyhle písničky vydávám, můžu tyhle věci nechat za sebou a tak trochu najít nový směr a něco pozitivního na druhé straně okraje tohohle zrcadla," uvedl pro Distorted Sound o novém albu zpěvák Marcus Bridge.

Doprovodí je moderní kvarteto z Paříže a Marseille Novelists a francouzsko-anglický kvintet ten56 se smrští djentu, deathcoru a špetkou rap-coru. Tak skočte po lístcích hned teď!

Lupeny seženete za nejlepší cenu na Obscure shopu.



Northlane - Dante [Official Music Video]



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení