Dead By April po sedmi letech míří do Česka

Vydáno: 25.09.2024 22:41 - Tisková zpráva

Ve čtvrtek 3. října pražské MeetFactory rozpálí švédští metalcoristé Dead By April, kteří se do Česka vrací po sedmi letech. A aby toho nebylo málo, tahle partička dorazí rovnou s novým albem "The Affliction" z letošního ledna.
Několika songům z tohoto alba se dostalo i speciálních verzí, ať už akustických nebo naopak orchestrálních. Určitě si spousta z vás užije i nestárnoucí song "Losing You" z jejich prvního eponymního alba z roku 2009. Těšit se podle kluků můžete nejen na svěží zvuk, silné texty a melodické kytarové riffy, ale i na zajímavé vizuální efekty, které hudbu doprovodí.


Dead by April


Švédská čtveřice na to v Praze nebude sama. Jako support jí publikum rozehřeje německá post-hardcore / metalcore formace Our Mirage, která je nejmladší kapelou z tohoto corového trojlístku. I přes to už se za českými fanoučky stihli zastavit, a to společně s Imminence v roce 2018. Jako další předskokani se představí rakouští post-hardcoristé přímo z Vídně All Faces Down. I ti už si u nás několikrát zahráli, poprvé v roce 2010, později jako doprovod Normandie v roce 2015 anebo na "vánočním" koncertě domácích John Wolfhooker v roce 2018.

Akci pořádá Brainwave Production ve spolupráci s coreMusic.cz. Předprodej lupenů za 550 Kč právě teď probíhá na GoOut.



Dead by April / Smash Into Pieces — Outcome



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení