Chystanou desku Donor pokřtí hlava Masterplan Roland Grapow

Vydáno: 02.09.2024 22:36 - Redakce

Donor právě spustili předprodej vstupenek na svou událost roku - křest třetí studiovky s názvem "Jeviště snů". Slavnost křtu se odehraje v KD Brumov-Bylnice den po vydání desky, tedy 29. března 2025 za účasti Masterplan, Vanaheim a Power 5.
Třetí deska power metalové smečky Donor vyjde 28. března příštího roku. Desku kapela nahrávala v už ověřeném studiu kytaristy a hlavního skladatele Michala Banovského, který odvedl precizní práci.

Finální mastering provede Roland Grapow (Masterplan), který se stane také kmotrem desky: "Dává nám tedy smysl, že na křtu s námi vystoupí právě Masterplan a Roland se chopí role kmotra alba. Na tomto významném večeru odehrajeme delší set než obvykle, rádi bychom ho doplnili také o nějaká další zpestření, která si zatím necháme pro sebe. Chystáme pro příští sezonu samozřejmě také nový vizuál scény i s novými efekty. Poprvé vše bude k vidění právě na křtu. Jsme také rádi, že se tohoto speciálního koncertu zúčastní i naši kamarádi z kapel Vanaheim a Power 5," dodává baskytarista Míra Šipula.



Na první singl z chystané desky se můžete těšit na podzim tohoto roku.

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení