VIDEO: Mladíci Brixtn řeší milostné trable. Zpovídající se z citů k zadané holce

Vydáno: 24.08.2024 10:11 - Tisková zpráva

Talentovaná kapela Brixtn vydala klip k aktuálnímu singlu "Karma". Song je zpovědí frontmana o jeho citech k zadané dívce. O mix a master songu se postaral spolupracovník Radiohead nebo Primal Scream.
Hudebně je singl "Karma" určitou fúzí špinavého punku s prvky hip hopu a taneční popové skladby. Karma stojí na rytmickém, moderním spojení bicích plus zkreslené basy, doplněná je o emotivní, rozervané vokály.

Pro mix singlu se kapela spojila s producentem Hugo Nicolsonem, který má za sebou spolupráci s velkými světovými jmény. Těmi jsou Radiohead, Beck nebo Primal Scream. Jeho vliv je na celkovém soundu skladby znát.

V textu singlu "Karma" se frontman zpovídá ze svých citů k zadané dívce. Jelikož je citová náklonnost oboustranná, celý text je emotivním, rozpolceným přemítáním nad pocitem viny a tím, jak se v dané situaci zachovat. Ke konci písně dochází ve svých myšlenkách k určitému uvědomění. Zpěvák se od dívky distancuje s tím, že se nejspíš nejedná o pravé city, ale jenom o pouhou touhu. Nechce "ničit svět klukovi od holky, co chce stejně jenom do svého seznamu zářezů na pažbě".

Kapela Brixtn je dvoučlenné uskupení, které tvoří bratři Matěj Jelen a Štěpán Jelen. Na svém kontě mají hned několik zajímavých úspěchů. Patří k nim ocenění v rámci mezinárodních videoklipových cen No Stress Music Video Awards. Kapela letos vyhrála prestižní Mattoni Music Talent a získala tak příležitost zahrát si na filmovém festivalu v Karlových Varech.


BRIXTN - Karma



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení