VIDEO: Glad For Today (už zase) spojují lidi

Vydáno: 02.08.2024 22:02 - Tisková zpráva

Královéhradecká čtveřice Glad For Today přichází s čerstvým singlem "Butterfly Closures". A jak už je u GFT zvykem, i tato novinka má textově a nádechem tendenci lidi sbližovat a nenásilnou cestou je tak přimět k tomu, aby se nebáli navzájem se svěřit, otevřít se okolí a být si celkově na blízku.
Pojem “Butterfly Closures” si Kašpi přivezl z pracovní cesty z Texasu, kde po úrazu dostal k ošetření "motýlí svorky" na otevřenou ránu. Libozvučnost slovního spojení později vedla k metaforickému převedení na jakoukoli ránu, kterou v sobě každý z nás nosí. Finální text tedy pojednává o tom, že si každý šlape do svých louží, každého něco sužuje, trápí nebo podvědomě sžírá a každý se s tím pere po svém. A ať už jsou způsoby potýkání se s potížemi jakékoliv, každý si zaslouží sebrat dostatečně kuráže na svěření se okolí.

Novinka "Butterfly Closures" se nahrávala za přítomnosti Honzy Doležala z The Valentines v Hradci Králové v novém studiu Wrench, které vede Mára Štochl z kapely Malone. O mix a master se poté postaral Damian Kučera ze Skywalker, za vizuální podobou stojí Tom Tejkl z Hopes, o přiložené fotografie se postarala Anna Bartolotti a krásné prostory pro natáčení videoklipu poskytlo Květinářství Voňka.


Glad For Today - Butterfly Closures | Official Music Video
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení