FOTO: Boston Manor jsou s každým koncertem lepší a lepší

Vydáno: 29.06.2024 22:37 - Petr Adámek

Od české premiéry v roce 2019, kdy supportovali Good Charlotte, se k nám britští hoši Boston Manor vrací často a rádi. Poslední červnový čtvrtek si vzali na mušku pražské Rock Café a místní klimatizace z toho radost neměla ani v nejmenším.
Pátou show v česku, ale teprve druhou jako headliner si kapela náramně užívala. Frontman Henry se s mikrofonem v ruce zubil od ucha k uchu a nadšené průpovídky, které k téměř vyprodanému klubu pronášel, zněly jakkoliv, jen ne škrobeně a vyumělkovaně.

Boston Manor vysázeli hned pět skladeb z poslední, předloňské studiovky "Datura". S výjimkou debutu "Be Nothing." se kapela prozpívala vlastně celou svojí kariérou. A to i tou budoucí. Zazněly totiž i tři kousky z chystané novinky "Sundiver", která vyjde začátkem září. A speciálně "Sliding Doors" zněla hodně tvrdě a s evidentním deftoneským nádechem. Velká nádhera, stejně jako celkově velmi dobře vyvážený setlist.

Během setu bylo ve spodní části Rock Café takové horko, až si všichni barmani vysvlékli do půl těla. A nebyla to jen zásluha horkého dne, tahle kapela dokáže svojí upřímnou, tak akorát tvrdou i melodickou produkcí naprosto přirozeně strhnout a rozhicovat plný klub. A rozhodně má na víc!

Po konci koncertu se část kapela dlouhé desítky minut fotila s fanoušky, s některými Henry krátce poklábosil. Tak snad zas brzy?!

Supportovala domácí kytarová nadějě .themayrevolution.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení