Yungblud si ještě před Rock for People střihne koncík v Bratislavě

Vydáno: 12.05.2024 23:40 - Tisková zpráva

Minulý rok si Yungblud na festivalu Grape vykřičel hlasivky, odběhl maratón a skoro zboural stage. Po této show se nedalo jinak, než vám ho ještě jednou zabookovat na Slovensko. Pište si: 10. června - A4 studio, Bratislava.
Můžete se těšit tak těšit na další hudební masakr a hity jako "Parents", "The Funeral" či "Lowlife". Poslední zmíněný je dosud možná nejupřímnějším výtvorem Yungbluda. Je to energická a rebelská hymna, která spojuje drsné melodie, těžké basové linky a surové texty. Je to začátek zvukového a kreativního posunu, při kterém se umělec vrací ke svým alternativním kořenům a zároveň podstupuje kreativní rizika.

Singl byl teasován ještě před jeho vydáním, když Yungblud posílal ručně psané poznámky do poštovních schránek fanouškům po celém světě s podrobnostmi o místech v Londýně, Los Angeles a Německu, kde se objevila zatemněná auta ozdobená názvem singla, což přilákalo mnoho fanoušků, kteří se shromáždili a v tisících zažili singl poprvé živě. Yungblud má nyní více než 6 milionů posluchačů měsíčně na Spotify a více než 3 miliardy globálních streamů.

"Nejlepší kapely jsou ve své podstatě inkluzivní subjekty." Tato mentalita srší také z kapely Only The Poets. Píší autobiografické písně, protože „mají hodně co říci o mnoha věcech“. Jsou to čtyři kluci, kteří milují hudbu a už 10. června odezní jejich hity jako "One More Night", "JUMP!" nebo "Dead young".

Lupeny jsou stále k dispozici.



YUNGBLUD - Linger by The Cranberries (ITV Studio Sessions)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení