VIDEO: Slash má venku album bluesových coverů. Hostuje na něm Iggy Pop i Demi Lovato

Vydáno: 27.05.2024 21:38 - Ondra Weisbauer

S novou deskou zveřejnil Slash i videoklip k písni "Papa Was A Rollin' Stone", jehož originál vydali The Temptations v roce 1972. Jak se se zpěvem na singlu popasovala Demi Lovato?
V pořadí druhý sólo počin našeho kytarového kudrnáče je hvězdnými hudebníky z rockového světa doslova narvaný k prasknutí! Mimo již zmíněné Demi a Iggyho Popa tu najdeme i Briana Johnsona z AC/DC, Stevena Tylera z Aerosmith, Billyho Gibbonse ze ZZ Top, Chrise Stapletona, Garyho Clarka Jr. nebo Paula Rodgerse (Bad Company).


 

"Skladba 'Papa Was A Rollin Stone' mě už od dětství fascinovala a myšlenka obsadit do ní Demi mě už dlouho lákala. Sice jde o popovou zpěvačku, ale tak nějak jsem cítil, že právě její hlas by mohl písni dodat ty pravé emoce, vzhledem k tomu, že se už nějakou dobu známe a vím, čím si v životě prošla. Věřím, že její podání bude pro mnohé, kteří znají její normální tvorbu velkým překvapením," poznamenal ke spolupráci Slash.

"Papa Was A Rollin' Stone" z desky "Orgy Of The Damned" je již druhým společným počinem těchto hudebníků. Loni se kytarista Guns N' Roses objevil i na rockové verzi zpěvaččiny písně "Sorry Not Sorry" a v obou případech této kolaboraci jenom fandíme. Co na singl říkáte vy?



Slash feat. Demi Lovato - "Papa Was A Rolling Stone" (Official Video)


The Temptations Papa Was A Rolling Stone 1972 Single Version


Slash feat. Brian Johnson - "Killing Floor" (Official Music Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení