Ed Sheeran v Hradci: přežije město nápor 120k lidí během dvou dnů?

Vydáno: 26.06.2024 23:37 - Papája Pečenková

Spolupořadatelem koncertu Eda Sheerana je Ameba Production, která stojí za oblíbeným festivalem Rock for People, konajícím se na stejném místě, tedy v hradeckém Parku 360. Ameba Production je přitom zkušený promotér, který kromě festivalu ročně pořádá desítky koncertů od klubových až po ty velké arénové.
Organizace koncertů Eda Sheerana (konají se 27. a 28. července) probíhá ve spolupráci s městem Hradec Králové a všemi záchrannými složkami. Pořadatelé doporučují zakoupit parkování i případné ubytování v dostatečném předstihu, aby odpovídalo konkrétním požadavkům návštěvníka. V nabídce jsou i prémiové služby Comfy.

DOPRAVA A PARKOVÁNÍ

Vjezdy do areálu budou možné ze tří směrů, aby byla zajištěna plynulá dopravní situace. Je připraveno velkokapacitní parkoviště, kam si návštěvníci kupují konkrétní časové příjezdové sloty. Mezi centrem Hradce Králové a Parkem 360 bude jezdit speciální kyvadlová doprava, která pohodlně dopraví návštěvníky z vlakového nebo autobusového nádraží. Na koncerty budou vypraveny speciální přímé vlaky a autobusy z Prahy, Brna a Ostravy a Olomouce, které návštěvníky dovezou do Hradce Králové a po skončení koncertu zpět.

UBYTOVÁNÍ

Pořadatelé akce nabízí několik možností ubytování během koncertů. Park 360 tradičně poskytuje během festivalu Rock for People kemp pro několik desítek tisíc návštěvníků. Účastníci koncertu si mohou vybrat z předem připravených glampingových Chill Village stanů, Teepee, stanů s dřevěnou podsadou nebo předpřipravených Tent hotelů. Pořadatelé nabízejí i ubytování v hotelu, které je možné rezervovat přes speciální bookingový systém.

Veškeré další info najdete na FB eventu.


Ed Sheeran - Thinking Out Loud (Official Music Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení