Normandie má venku nové, dopaminem narvané album. Uslyšíme ho naživo i u nás

Vydáno: 08.03.2024 22:45 - Tisková zpráva

Do Česka se vrací oblíbenci Normandie - jedna z nejchytlavějších švédských kapel současnosti. Koncert se uskuteční v rámci turné k novému albu "Dopamine" 20. března v pražském MeetFactory.
Normandie po předchozím, úspěšném albu "Dark & Beautiful Secrets" dorazí do Prahy s dávkou svého charakteristického severského alternativního rocku a metalcoru. Kapelu už mnoho z vás samozřejmě dobře zná, Show Normandie vám totiž nevezeme poprvé (a věříme, že ani naposledy).

Skupina vznikla v roce 2013 ve Stockholmu. Od té doby prošla několika personálními obměnami a aktuálně ji tvoří vokalista Philip Strand, kytarista Håkan Almbladh, baskytarista Lucas Englund a bubeník Jesper Malmberg. Philip Strand, hlavní zpěvák a textař v jedné osobě, popisuje tvorbu textů jako niterní záležitost a do určité míry i jako terapii.

Pokud si rádi zaskáčete na Bring Me the Horizon a další lídry současného alternativního rocku/metalcore, budou pro vás Normandie správnou volbou. Nezklamou totiž příznivce jak tvrdé, tak melodické hudby.

Vstupenky jsou stále k dispozici v síti GoOut.



Normandie - Serotonin (Official Music Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení