Domácí Branko's Bridge pějí pro všechny kovboje!

Vydáno: 18.01.2024 23:08 - Dominik Šidlo

Osobitý zvuk Branko's Bridge tvoří trojice mladých hudebníků z Prahy, která po tvůrčí pauze představuje videosing "I Feel Fine". Post-punkový mix britského zvukaře Jonathana Huckse naznačuje směr, kterým se bude z kraje roku 2024 vydávat i její debutové album.
"Předstíráme, že je všechno v pohodě, zatímco se uvnitř hroutíme jak domky z karet," říká k písni frontman Vojtěch Vácha. Palčivý text jen podtrhuje fenomén, který je dospívajícím dobře známý: While all of us chase for more, and what have we found: Ambitions, depressions, and just stand in the fu*king line! - vyhoření, nejasnou budoucnost a skličující tlak dnešní zrychlené doby.

"I Feel Fine je pro nás všechny - pro kovboje a kovbojky na falešných koních,” načrtává zpěvák ústřední postavu videoklipu od Jonáše Vernera a Jakuba Hlinky, ve kterém členové kapely ztvárnili role "vyhořelců" a natáčel se mimo jiné i v ikonických prostorách Kuželny Albertov.

Branko's Bridge nejsou na české hudební scéně žádnými nováčky. První slova v historii kapely zapsal její koncert v suterénu karlínské kavárny na sklonku roku 2017. Zkušenosti z festivalových koncertů v čele s Rock For People, vystoupením na festivalu Povaleč využili ve Wombat Sessions, Radio Wave Live Session nebo vyprodaném Meet Factory. V roce 2019 vydala kapela EP "Should’ve Been Here", v rámci soutěže Czeching vystoupila na Metronome Festivalu, pravidelně se také umisťovala v celorepublikových playlistech.

Branko's Bridge - I FEEL FINE (Official Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení