Asking Alexandria v problémech. Kapelu opouští její nejstabilnější člen

Vydáno: 20.01.2024 15:00 - Ondra Weisbauer

Ben Bruce, zakládající kytarista a doprovodný zpěvák Asking Alexandria opouští skupinu. Rozhodl se tak proto, aby mohl trávit více času s rodinou, které se kvůli vytíženému životu hudebníka nevěnoval tolik, jak by sám chtěl.
"Mé úžasné AAFamily, bych chtěl moc poděkovat za roky lásky a podpory. Znamená to pro mě víc, než si dokážete představit. Celý svůj život jsem věnoval hudbě. Byla mou první láskou. Cesta, kterou jsem s ní podnikl, byla naprosto úžasná. S postupujícím věkem a nevyhnutelnými změnami v mém životě jsem si ale uvědomil, jak je čas vzácný. Čas strávený s vámi všemi pro mě byl a bude splněný sen, ale nyní přišel čas věnovat svůj život své rodině. Kromě zdravotních situací, kterými si v rodině procházíme, znamená opuštění mých dětí i meškání příliš mnoha důležitých okamžiků v jejich životech. Po dlouhém zvážení se proto rozhoduju opustit Asking Alexandria. Děkuji všem, kteří přišli, aby mě viděli hrát naživo a poslouchali písně, které jsem během let napsal. Tyto vzpomínky budou žít navždy v mém srdci. Děkuji za roky podpory, kterou jste mi a Asking Alexandria poskytli. Miluju vás," stojí v prohlášení zveřejněném na Instagramu skupiny.

Ben Bruce založil Asking Alexandria v roce 2006 a účastnil se nahrávání všech osmi alb kapely až do současné doby. Přejeme mu vše nejlepší do dalšího pokračování v životě a hodně radosti z času stráveného s jeho nejbližšími.
 

Asking Alexandria - Dark Void (Official Video)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení