VIDEO: Heel Turn slaví rok na scéně. Viděli jste jejich klip s jeptiškou?

Vydáno: 17.01.2024 23:20 - Papája Pečenková

Kapelu Heel Turn tvoří parta pěti floutků z Liberecka, přičemž dohromady je dal britský zpěvák Sean D. Harper (Portsmouth, Anglie). Podívej se na zoubek jejich živelnýmu punk-rocku říznutýmu hardcorem.
V aktuální sestavě Sean D. Harper (zpěv), Míra Růžička (kytara), Šimon Kvapil (kytara), Vilda Kopal (basa), Petr Lhota (bicí), má tato energická kapela na kontě vítězství na Strahov OpenAir a pěknou řádku dalších úspěšných koncertů. Patří mezi ně i vystoupení po boku kapel jako Krang, Mad Rabbits, Lighthouse Keeper, Beyond the Styx, From Our Hands a Straightline i legend jako Pro-Pain nebo Plexis.

V září 2023 vydali Heel Turn singl "Amber" i s videoklipem. Je to rychlý, úderný a energický hardcore-punkový song, který se primárně zaměřuje na drsné vokály a kytarové party. O videoklip se postaral Radim Věžník a hlavní hvězdou je v něm vraždící jeptiška.

V roce 2023 vydali další tři singly, které natáčeli u Thoma Frödeho (Imodium) ve Studiu "I" a u Martina Havlena ze studia Resound. A v dubnu 2024 se můžeme těšit na jejich debutové album.
 

HEEL TURN - Amber [Official Music Video]



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení