VIDEO: Dymytry odhalili nového zpěváka. Venku je první společný singl

Vydáno: 18.12.2023 11:24 - Ondra Weisbauer

Po nečekaném odchodu dlouholetého zpěváka Prothea Dymytry nemeškali a měsíc od koncertu ve vyprodané O2 aréně odhalují nového frontmana. Zda kapela přežila vlastní smrt, posuďte sami poslechem nového singlu.
Novým hlasem milovaných i nenáviděných Dymytry se stává úspěšný rockový i muzikálový zpěvák, herec a hudební producent Václav Noid Bárta. Po delším zamyšlení nejde ovšem o tak nelogickou volbu, Noid má se skupinou zkušenosti ve formě společných turné i živých duetů, tudíž mu jejich hudba nikdy nebyla úplně cizí. Stejně tak napsal text písně Evy Burešové "Žena z oceli", kterou doprovázeli vedle zpěvu Přemka Forejta právě Dymytry. Otázky, které si teď pokládají všichni, jsou asi prosté. Stojí to za to? Neměli bychom Dymytry nechat jít a nadobro je pohřbít s rokem 2023? Naše odpověď zní: "Dejte jim ještě šanci."




Noid není "Protheus" a nikdy nebude, ale v čem to vadí? Sám disponuje majestátním hlasem a v nové písni velmi mile překvapil. "My ještě nechcem jít" je poselstvím i důkazem - Dymytry ještě zdaleka nekončí.


Dymytry - MY JEŠTĚ NECHCEM JÍT (Official Video, 2023)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení