VIDEO: Till Lindemann si v morbidním klipu pochutnává na syrových orgánech

Vydáno: 13.09.2023 18:37 - Ondra Weisbauer

Frontman německých Rammstein se vrací v plné síle (a chuti) s informací o novém sólo albu. To ponese název "Zunge" a dočkáme se ho ještě během letošního podzimu. Máte-li silné žaludky, zkoukněte klip k titulní písni desky.
Od vydání druhé desky projektu Lindemann uplynuly čtyři roky, během nichž se toho okolo vedlejší tvorby frontmana Rammstein událo víc než dost - počínaje odchodem hlavního instrumentalisty Petera Tägtgrena, pokračujíc velebením Ruska v písni "lyubimiy gorod" či Tillovými duety se zpěvačkami Zaz a Kovacs a konče (naštěstí) uzavřením vyšetřování proti zpěvákovi, jež byl několika fanynkami obviňován ze sexuálního napadení. Během celé té doby nebyla o ucelené studiové tvorbě jediná zmínka. To se ovšem právě změnilo.



S představením titulní písně "Zunge" (v překladu "jazyk" pozn. red.) totiž přichází i oznámení o vydání stejnojmenného alba. To se dostane do oběhu již 3. listopadu. Jaké z výše zmiňovaných i těch vynechaných písní (jelikož jich Till vydal v posledních letech dost) se na něm objeví je ovšem dosud záhadou.   

V závěru nelze opomenout ani pár slov o videoklipu, na němž se polsko-německá režisérka a umělkyně Anna Kott opravdu vyřádila. Pokud jste gurmán podobného ražení jako Hannibal Lecter, jistě vás záběry na konzumaci syrového masa (včetně lidských prstů a oční bulvy) zakrvácená těla, či zašívání úst německého hudebníka, plně uspokojí.

 

Till Lindemann - Zunge (Official Video)
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení