FOTO: Johnny Depp jako prima maskot. Koncert Hollywood Vampires ovládli Alice Cooper a Joe Perry

Vydáno: 17.07.2023 14:20 - Petr Adámek

Podruhé celkově a poprvé jako hlavní hvězdy dorazili do Česka Hollywood Vampires. Hvězdná sestava složená ze zpěváka Alice Coopera, kytaristů Joea Perryho, Tommyho Henriksena a příležitostného hudebníka Johnnyho Deppa vytáhla vlastní hard-rockové skladby i lety osvědčené známé hity.
V předních řadách před levou stranou pódia, jen pár metrů na dohled od Johnnyho Deppa, se hned od počátku odpoledne mačkaly desítky fanynek, které prostě chtěly vidět na vlastní oči Jacka Sparrowa. Nehledě na to, proč a s jakým poselstvím přijel. Proč ne, šikovný marketing není trestný, a přestože by se sestava (hned se třemi kytaristy !!!) bez Johnnyho po instrumentální stránce bez problémů obešla, jako vábnička funguje z celé sestavy nejlépe právě on.

Velkou část diváků zaplněné Winning Group Areny v Brně, kam se akce přesunula z původně ohlašeného Slavkova, však zajímala v první řadě hudba. A tu Hollywood Vampires servírovali parádní. Zaskvěly se vlastní skladby i covery AC/DC, Davida Bowieho, The Who, Aerosmith i Alice Coopera. Poslední zmíněný a stejně tak i Joe Perry jsou opravdoví rockoví králové, kteří i přes svůj věk mají na pódiu stále své legitimní místo. Vidět, ale zejména slyšet je byl opravdový zážitek. Důvodů, proč vyrazit do Brna na Hollywood Vampires, zkrátka existovalo hned několik a každý měl ten svůj.

Supportovali domácí Wanastowi Vjecy a slovenští DESmod.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení