VIDEO: Sourozenecká kapela Jamaron přitvrzuje. Vymezuje se proti školní šikaně

Vydáno: 04.07.2023 19:14 - Redakce

Sourozenecká skupina Jamaron v čele s ráznou zpěvačkou Marií Dostálovou vydává čerstvou novinku s názvem "Outsider". Kapela v ní ještě více přitvrzuje a ukazuje, že přímočarý rock není okoukaná záležitost z minulého století.
V songu "Outsider" kapela posluchače tematicky přenese zpátky do školního prostředí. Píseň se totiž točí kolem křehkých vztahů na základní škole, kde jsou studenti často bez vlastního přičinění pasováni do rolí oblíbenců či naopak černých ovcí. Singl doprovází videoklip, kapela se dílem vymezuje proti šikaně.

"Časy, kdy frčeli Motörhead, jsou sice pryč, ale myslím, že 'strýček Lemmy' by z nás měl radost a dvojkopák má pořád co říct,“ říká k novému singlu manažer a aktivní člen skupiny Ondřej Dostál.

"Kopák jako z Overkill a Ondra zní jako Milan Špalek z Kabátů, je to prostě kur*a pecka", nešetří chválou autor songu Jakub Dostál. "Během natáčení klipu jsme vtipkovali, že upravíme psaný název naší skupiny na Jamäron," doplňuje frontwoman Marie Dostálová, která se ve videu objevuje v odvážném kostýmu, vymodelovaném z bílé lepící pásky.

V písni "Outsider" je zřejmá ohromná energie skupiny. Kapela Jamaron, která se pomalu vynořuje na světlo české hudební scény a podle statistik patří mezi dvacítku nejposlouchanější tuzemských rockových kapel, nehodlá svoji cestu k vyprodaným klubům zastavit. Navíc nedávno oznámila, že v pražském Lucerna Music baru oslaví 25. 10. 2023 10 let od prvního společného vystoupení.
 

Jamaron - OUTSIDER (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení